SINTERKLAASJE BONNE BONNE BONNE

Ja, hij is er weer hoor, onze trouwe kindervriend. I love him! Ik kan zo heerlijk genieten van deze periode vol met Hollandse gezelligheid en lekkernijen. Verder weet je maar nooit of hij niet stiekem stopt bij je huisje. Daarom, lieve Sint, hierbij voor de zekerheid mijn verlanglijstje.

Kaarsen van Diptyque

Je hebt kaarsen en je hebt kaarsen. Hou je van geurende lichtjes? Dan moet je verplicht eens de kaarsen van Diptyque proberen. Ik kan in katzwijm raken van de geur ambre. Denk aan een betoverde geur met warme hout-en leeraccenten. Té lekker. Dus Sint, als u het even niet weet; deze geurkaarsen zijn altijd goed!

Kaars Diptyque Ambre, Skins 26,00 euro

Ruinart Champagne

By far far mijn lievelingschampagne. En dan vooral de ‘blanc de blancs’ variant, die van 100% Chardonnay druiven is gemaakt. Een heerlijk frisse champagne, ideaal om op 5 december van te genieten.

Blanc de Blancs Ruinart, Jan van Breda 69,95 euro

Fitbit Alta HR

Ik ben gek op het bijhouden van allerlei cijfertjes en grafiekjes, zeker als het om mijn gezondheid gaat. Nu heb ik een vrij nieuwe Fitbit liggen, alleen ik kan nergens meer de oplader vinden…. Dus heb ik nu even geen inzicht in mijn slaapritme/ hartslag en andere gezondheidsfacts. Lieve Sint, een nieuwe lijkt me echt geweldig!

Fitbit Alta HR, Coolblue 149,00 euro

Het hemd van Meghan

Zucht… wie wil er nou niet met een prins trouwen? En dan zelf ook nog eens zo knap en stylish zijn! Zag je trouwens dat prachtige overhemd dat Meghan Markle droeg tijdens een romantische date met haar aspirant Hubby? Ik werd er meteen verliefd op. Het is de ‘Husband’ van Misha Nonoo en past ingepakt prima in mijn schoentje, hoor!

Shirt Misha Nonoo 150,00 euro

Tasje van Chanel

Mocht de Sint alle andere cadeautjes iets te allerdaags vinden, dan weet ik nog wel een héééél leuk ander presentje. Het gaat om een klassiek zwart-wit tasje met ketting van Chanel. Dat is best bijzonder, toch? Ik zal uiteraard zorgen voor een krat wortelen van de groentenjuwelier voor uw schattige paardje en verder nooit meer naar de kerstman lachen. Beloofd. En alles wat u nog meer wilt, mits het maar “Metoo-proof” is, ok?

Pochette Chanel 1980,00 euro

Zo. En nu maar snel héééél hard gaan zingen bij de schoorsteen!

Hi, ik ben Mo en ik zorg ervoor dat je een paar keer per week een leuke nieuwe blog krijgt voorgeschoteld bij Forever 39. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

( 139 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

1 reactie

  1. Charo 7 december 2017

Geef een reactie

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN