Dit is Forever 39, dé lifestyle blog voor ‘ageless chicks’!

Hi, ik ben Mo en maak deze blog samen met wisselende gastschrijvers. Forever 39 is speciaal bedoeld voor zelfbewuste & tijdloze dames die als motto hebben: ‘age is just a number’. Sommigen noemen Forever 39 ook wel een “40 plus blog”, want het merendeel van de lezers is inmiddels de 40 jaar gepasseerd. Maar aan de andere kant wordt Forever 39 ook regelmatig door jongere lady’s gelezen. De gemene deler is dat de bezoekers geïnteresseerd zijn in er goed uitzien en genieten van het leven. Ageless chicks dus!

Wat voor soort artikelen kan je hier verwachten? Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan tips over anti-rimpelproducten en behandelingen. Want met goede producten en verzorging kan je al veel bereiken. Maar we kunnen ons voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien want er zijn zoveel producten…. Daarom kan je op Forever 39 regelmatig eerlijke reviews verwachten van producten die écht iets voor je doen. Ik schrijf alleen maar over producten waar ik echt achter sta. Zo ben ik zelf bijvoorbeeld groot fan van cosmeceuticals. Met dit soort verzorgingsproducten, die net een stapje verder gaan dan de gewone crèmes en serums, kan je soms verbluffende resultaten behalen.

Maar ook lezers die in zijn voor wat rigoureuzere maatregelen komen bij Forever 39 zeker aan hun trekken. Regelmatig delen nl. gekwalificeerde experts zoals cosmetisch artsen en huidtherapeuten hun beste behandelgeheimen met je. Je kan hier dan ook alles leren over bijvoorbeeld botox, fillers en laserbehandelingen. Momenteel ben ik zelf net begonnen met een kuur van laserbehandelingen, met als einddoel een egalere en strakkere huid. Uiteraard zal ik mijn ervaringen en vorderingen met je delen op deze blog.

Zoals je vast weet, kan je een mooi uiterlijk niet alleen bereiken door aandacht te geven aan de buitenkant. Schoonheid begint immers van binnen uit en een juiste lifestyle is zeker niet onbelangrijk. Dus kan je bij ons regelmatig artikelen vinden over goede voeding, supplementen en alles wat daarmee te maken heeft. Verder ben je hier aan het juiste adres voor bruikbare tips over het krijgen en behouden van een gestroomlijnd lichaam. Denk bijvoorbeeld aan artikelen over effectieve workouts en voedingtips, maar ook aan minder voor de hand liggende trucs voor een gazellen figuur. Wist je bijvoorbeeld dat je slaappatroon van invloed kan zijn op je gewicht?

Mocht je nu denken dat Forever 39 alleen maar over een mooie buitenkant schrijft, dan heb je het mis. Op Forever 39 tref je nl. ook regelmatig updates over gezellige uitjes, boeken, modetrends en lekkere (en verantwoorde) recepten. Want het moet wel allemaal een beetje gezellig blijven, toch? Verder vind je hier lifestyle verhalen van andere 39+ lady’s, zoals bijvoorbeeld van Carien, die vrijgezel is en zich vol enthousiasme heeft gestort op het datingcircuit. En ik zelf ben momenteel heerlijk een jaartje op sabbatical in Zuid-Frankrijk en laat je regelmatig met mijn avonturen meegenieten (ook op Instagram). Verder bieden we graag een podium aan inspirerende powervrouwen met een boeiend verhaal of goede smaak.

Kortom, volgens ons kan je bij Forever 39 zo ongeveer alles vinden waar een eigentijdse ’39+chick’ behoefte aan heeft. En mocht je nog suggesties hebben, dan houden we ons van harte aanbevolen!

Enjoy.

x Mo

Ps: wil je iets met me delen, stuur dan vooral een mailtje aan mo@forever39.nl

blog 40+, blog veertig plus, fashion blog veertig plus, fashion blog 40+, beauty blog 40+, beauty blog veertig plus
Alles over Mo
( 2.053 keer in totaal bekeken, 3 keer vandaag bekeken)