ZONBESCHERMING IS OOK NU EEN MUST!

Hey, jij daar. Smeer jij wel elke dag zonnebrand? Ja, ook nu is dat noodzakelijk als je van een mooi en zacht huidje houdt. Weten waarom? Cosmetisch arts Shai Rambaran legt het je allemaal uit!

Huidbescherming is nodig, het hele jaar door. Om huidveroudering tegen te gaan maar ook proberen om huidkanker te voorkomen. Er gaan ieder jaar helaas meer mensen dood aan huidkanker dan er mensen sterven in het verkeer…..

Huidveroudering wordt veroorzaakt door zon, luchtverontreiniging en het blauwe licht van beeldschermen. Dit blauwe licht, gaat nog dieper in de huid dan de uv-straling van de zon met het risico op overmatige aanmaak van pigment, vergrote poriën en onderhuidse ontstekingen.
Als je veel achter je beeldscherm zit, doe dan regelmatig even iets anders en gebruik iedere dag naast een zonbeschermingsproduct ook een anti oxidant zoals SkinCeuticals Phloretin. http://bit.ly/2kzZnNZ

Niet alleen UV-straling zorgt voor huidveroudering. Luchtvervuiling heeft ook grote invloed op je huid. Het brengt het oxidatieproces op gang waardoor vrije radicalen ontstaan. Luchtvervuiling zorgt er ook voor dat collageen sneller oplost, waardoor je eerder oud wordt.

Om veroudering van de huid tegen te gaan is het belangrijk om je iedere dag goed in te smeren met een crème met SPF 50. UVA-straling dringt door wolken en glas heen dus zelfs als het regent moet je blijven smeren!

Breng als eerste ’s ochtends een antioxidanten crème aan, vervolgens je dagcrème en als laatste spf 50. Smeer goed onder de ogen, dan voorkom je dat de dunne huid onder de ogen niet nog dunner wordt door Uv-straling.  Voor een goede werking moet je de crème elke twee uur opnieuw aan te brengen. Wees niet te zuinig met de crème, ongeveer een halve eetlepel voor het gezicht en 6 eetlepels voor benen, armen en de romp Je kunt daarnaast ook kiezen voor het Mineralogie poeder met SPF 30 biedt dit directe bescherming.  Als je slim bent ga je voor de totaalaanpak. Dus goed smeren en breng je huid in topconditie door regelmatig een bezoek te brengen aan de huidtherapeut of cosmetisch arts.

Een gezonde huid bevat genoeg antioxidanten, kan zich beter weren tegen zonschade en verbrandt minder snel. Maar mijd te veel zon en gebruik continu een goede bescherming.

Meer informatie over zonbescherming kun je vinden op www.vanrosmalenkliniek.nl.

Hartelijke groet,

dr. Shai Rambaran

Hi, ik ben Mo en ik zorg ervoor dat je een paar keer per week een leuke nieuwe blog krijgt voorgeschoteld bij Forever 39. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

( 94 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2016 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT