UITSLAG WINACTIE TICKET MICHAEL PILARCZYK

Leuk, leuk, leuk, we hadden weer een winactie. Niet omdat het moet, maar gewoon omdat het gewoon leuk is om lezers blij te maken. In het verleden zijn er al meerdere smeersels, boeken en toegangskaartjes verloot. Maar deze keer ging het om iets heel bijzonders: twee gratis tickets voor het nieuwe programma van Michael Pilarczyk t.w.v. 1099 euro per stuk! Een bijzondere prijs, want wie weet wat dit je allemaal kan gaan brengen. 

Dan nu over tot het “moment suprême”. De winnaars van de tickets zijn:

*********Mo M.******** Zij doet niet voor zichzelf mee, maar voor een goede vriendin die helaas borstkanker heeft en wel wat inspiratie kan gebruiken. 

********* Femke C. ******* Het is haar levensmissie om iets te kunnen betekenen voor anderen en dit jaar wil zij hier echt gestalten aan geven.

Van harte gefeliciteerd dames! Stuur aub even een mailtje naar mo@forever39.nl met je gegevens, dan zal het team van Michael Pilarczyk zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Ps: het was de andere deelnemers uiteraard ook van harte gegund! Helaas is de inschrijving voor het programma op dit moment gesloten, maar er is wel nog een wachtlijst eventueel. Dus misschien kun je toch meedoen vanaf donderdag, mocht je dit willen. Of anders heb je misschien iets aan de app “Meditation Moments“, daar luister ik zelf ook dagelijks naar.

Fijne avond en liefs, Mo

( 226 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN - PRIVACY VERKLARING