AND THE WINNER IS….

Onlangs schreef ik een recensie voor het boek ‘Dit boek gaat niet over mode‘ van Cécile Narinx en daarbij mocht ik van de uitgever een exemplaar weggeven. Altijd super leuk winacties. Totdat het moment komt dat je iemand als winnaar moet aanwijzen en de anderen dus gaat teleurstellen…. Want ik gun het iedereen van harte, dat je dat weet! Maar goed, er kan er maar 1 de winnaar zijn.

Wat betekent kleding voor de winnaar? Zij (ja, het is een dame) gebruikt kleding om haar identiteit en die van haar gezin te benadrukken. Verder ze wil er ook als moeder tip top uitzien (want dan voelt zij zich het lekkerst) en bereikt dit door hippe, stoere maar ook klassieke kledingstukken met elkaar te combineren. Deze tekst is van…. tadddaaaahhhhh…..

*******************Nathalie (n.srowig22)*******************

Van harte gefeliciteerd, Nathalie! Stuur je aub even een mailtje naar mo@forever39.nl met je gegevens? Dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

En don’t you worry als je niet hebt gewonnen, want dan doe je gewoon weer mee met de volgende winactie, ok?

?Mo

( 104 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Hi, ik ben Mo en ik zorg ervoor dat je een paar keer per week een leuke nieuwe blog krijgt voorgeschoteld bij Forever 39. Wil je meer weten over mij? Klik dan hier.

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN