BACK IN SHAPE SPECIAL

Yeah!!!!! Het is zomer. Dat betekent dus heerlijk genieten in je badpak aan het strand of de plas. Mocht je nog een paar kilo’s kwijt willen voordat je in je niemendalletje gaat liggen zonnen, lees dan deze special vol met afslanktips.

dit was ik, 15 kilo’s geleden (2010)!

Hoe kom je in shape?

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe je in vorm kunt komen (en blijven). Ik heb hier dan ook vaak artikelen over de geschreven. Er is nl. een aantal tips waarmee je echt je voordeel kunt doen. En ja, ook jij ;-). Dus hierbij nog keer mijn favoriete top 3:

1. wees zuinig met snelle suikers

Snelle koolhydraten (suikers), zoals in brood, pasta en suiker, zorgen ervoor dat je met gezwinde spoed aankomt. Ook met fruit moet je opletten. Dol op mango, ananas en witte druiven? Dan heb ik slecht nieuws voor je, want deze vruchten bevatten zeer veel (snelle) suikers. Je komt er daarom gemakkelijk mee aan. Pak liever een appel, grapefruit of aardbeien. Dus let op met alle die snelle koolhydraten en je zult zien dat die wespentaille langzaam weer terugkomt.

Lees ook:

blog forever 39

En zo’n 15 kilo’s later (2019)

2. Pas op met alcohol

Alcohol bestaat uit lege calorieën, snelle suikers en zorgt voor extra vetopslag. Tja, dan weet je het dus wel…..

Lees ook: waarom je afvalt als je minder alcohol drinkt

3. Kom van die stoel af

Bewegen is altijd een goed idee als je in vorm wilt komen of blijven. Probeer elke dag in ieder geval te wandelen of fietsen. Het liefst aangevuld met 2 à 3 keer per week krachttraining, want dat zet pas echt zoden aan de dijk. Spieren verbranden nl. vet en dat is natuurlijk het doel van de oefening ;-).

Lees ook:

Tot slot

Ik hoop dat dit artikel je een beetje kan helpen. Nogmaals, bij mij hebben deze kleine aanpassingen in mijn lifestyle echt gewerkt. Mocht je hier nog meer over willen lezen, check dan mijn artikel over hoe ik blijvend 10 kilo’s (inmiddels dus 15 kilo’s!) ben afgevallen, of de speciale rubriek “in shape”.

Ps: nog even een huishoudelijk mededeling. In het kader van de zomer, stapt Forever 39 over op het zomerrooster. Dit houdt in dat je vanaf nu elke zaterdag om 19:30 uur een leuke, nieuwe (zomerse) blog krijgt voorgeschoteld. Denk aan tips om betaalbaar uiteten te gaan in Saint-Tropez, de beste zomerbehandelingen en meer van dat werk. Uiteraard kun je me ook nog blijven volgen via Instagram en Facebook.

Liefs en vier de zomer!

Mo

 

 

 

 

 

 

( 247 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN