EVEN EEN UPDATE

Hi dear, hoe gaat het met je? Het was een tijdje wat stiller rond mij, maar dat heeft alles te maken met het overweldigende virus dat ons allemaal in zijn macht houdt. Nog altijd, helaas. We hadden met zijn allen toch nooit kunnen bedenken dat onze zorgvuldig verkregen vrijheden in een oogwenk er niet meer zijn? Ik ben nog altijd in Zuid-Frankrijk en daar is het allemaal nog wat strenger. Zo mogen wij maximaal 1 keer per dag even luchten, op maximaal 1 kilometer van het huis. En dan moeten we wel opschieten, want je mag maar een uurtje weg. Anders krijg je de gendarme achter je aan.

Ook ik loop tegen de issues aan waarmee veel mensen momenteel worstelen. De hele dag aan huis gekluisterd zijn met 2 opgroeiende kinderen & man is soms verre van ideaal. Vooral als je wilt werken of even een momentje voor jezelf nodig hebt. Herkenbaar? En dan dat huishouden… Niks geen heerlijke afhaalmaaltijden van de traiteur meer, of even snel uiteten gaan. Koken zul je, dag in dag uit. Ik ben inmiddels (ongevraagd) gepromoveerd tot hoofd-keuken om mijn kudde 3 keer per dag te voederen. On demand, ook dat nog. Om van het grote schoonmaakspel maar te zwijgen….

Anyway. Deze nieuwe werkelijkheid gaf mij maar weinig inspiratie en daarbij vond ik het ook een beetje ongepast om in deze moeilijke tijd over rimpeltjes en de slanke lijn te gaan keuvelen. Maar vele schoonmaak/kooksessies verder, begint het tóch weer te kriebelen. Misschien dat het de aankondiging van de lente is, maar op de een of andere manier voelt “het nieuwe normaal” alweer ietsje pietsje normaler. Het leven gaat (gelukkig) door, what ever happens.

Ik heb weer zin om in de pen te klimmen. Dus hou Forever 39 goed in de gaten, want er gaan weer nieuwe artikelen verschijnen. Denk aan oude vertrouwde onderwerpen die iets met een mooi uiterlijk te maken hebben, maar ook onderwerpen die dieper gaan. Want deze periode, waarin je wereld een stuk kleiner is, is natuurlijk een uitgelezen kans om de spotlight eens op jezelf te richten. Wat gaat er goed? Waar kun je nog groeien? Mooie vragen om (een beetje) een antwoord op te krijgen. Laten we er met elkaar voor zorgen dat het allemaal ergens goed voor is.

Blijf gezond en liefs,

Mo

p.s: heb je onderstaande video al gezien die ik over dit onderwerp maakte?

 

 

( 138 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN