HOE IK 20 KILO BEN AFGEVALLEN

Januari is typisch zo’n maand waarin mensen willen afvallen. Vroeger deed ik altijd stug mee met de januari afvalhype, om vervolgens al snel de goede voornemens te laten varen. Met als gevolg dat ik daarna weer mijn kleding in 2 confectiematen groter kon kopen… Maar een paar jaar geleden heb ik volledig het roer omgegooid. Ik heb allerlei wijzigingen in mijn lifestyle aangebracht, waardoor ik langzaam maar gestaag vele kilo’s ben kwijtgeraakt. Die nooit meer zijn teruggekomen, yeah!

Omdat ik weet hoe moeilijk dit is, deel ik op Forever 39 regelmatig tips over hoe je gezond in vorm kunt komen én blijven. Het is nl. mijn passie om op deze manier wellicht anderen te kunnen helpen die ook met overgewicht worstelen. Zo schreef ik in 2017 het artikel “mijn tips om 10 kilo af te vallen”. Inmiddels heb ik dit artikel aangepast, omdat ik op sommige punten nieuw inzicht heb gekregen. En op het moment dat ik het schreef was ik een respectabele 10 kilo afgevallen. Ook mooi, maar inmiddels ben ik nog meer afgevallen. Ik ben geen 10 kilo kwijt, maar dit is maar liefst 20 kilo geworden. Hierdoor heb ik voor het eerst sinds jaren een gezond BMI en vetpercentage. #trots!

Ben je benieuwd geworden naar het vernieuwde artikel met mijn beste afslanktips? Klik dan op: mijn tips om 20 kilo af te vallen

Wellicht kan dit artikel je inspireren om ook andere keuzes te gaan maken. Het hoeft allemaal niet in 1 keer, maar alle beetjes helpen. Maar je zult ergens moeten beginnen als je echt wilt veranderen. En onthou: als ik het kan, kan jij het ook! Zet ‘m op.

X Mo

( 852 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN