LEUKE KERSTKADOOTJES

Jiiiihhhaaa, nog zo’n 2 weken en dan is het alweer kerst! Gezellig onder de kerstboom genieten van elkaar en lekker eten en drinken. En hoe leuk is het als je je dierbaren een zorgvuldig uitgekozen cadeau kunt geven? Heb je alleen nog geen idee wat? Check dan snel deze superleuke kadootjes van Return to Sender!

Return to Sender

Al een tijdje ben ik ambassadeur voor Return to Sender. Dit duurzame merk (dat o.a. door Katja Schuurman is opgericht), maakt samen met locale ambachtslieden producten tegen betaling van normale lonen. Vervolgens worden de handgemaakte spullen in Nederland verkocht, waarna de opbrengst weer terugvloeit naar de landen waar de producten worden gemaakt. Een super mooi initiatief dat ik volledig ondersteun! En hoe passend om juist met kerst een mooi product van Return to Sender te geven, geheel in lijn met de kerstgedachte. Zie hieronder ter inspiratie voor wat leuke kadotips.

De kadotips

return to sender vaas

Kijk nou, wat een beeldige vazen! Ze zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en in verschillende maten. Ook super kek met panterprint of oerwoudmotief. Vanaf 17,95 euro

return to sender borden

En wat dacht je van deze handgeschilderde kleurrijke bordjes uit Thailand? Voor 24,95 euro (3 stuks) ligt dit originele kado onder de kerstboom.

return to sender armbanden

Deze armbanden heb je misschien al eens bij mij voorbij zien komen. Het is nl. mijn lievelingsproduct van Return to Sender. Super leuk om te geven (en ook meteen voor jezelf te kopen ;-). Vanaf 24,95 euro

return to sender speelgoed

Zoek je iets voor een kindje? Check dan dit leuke speelgoed van Return to Sender. Vanaf 24,95 euro

return to sender notitieboekje

Ook voor een iets kleiner budget heeft Return to Sender genoeg aparte dingen. Zie bijvoorbeeld deze vrolijke notitieboekjes in verschillende uitvoeringen. Vanaf 4,95 euro

Tot slot

Dit is zo maar een greep uit het uitgebreide assortiment van Return to Sender. Ze hebben trouwens ook hele gezellige keukenschorten, mokken, slingers, clutches en nog veel meer. Check gewoon zelf even hun site ReturntoSender.nl, dan vind je vast wel een leuk kadootje.  En onthoud: voor jou (of je dierbaren ;-)) een mooi product en voor de maaksters een beter leven. Win-win dus!

Ps: draag jij Return to Sender ook een warm hart toe? Deel en like dan aub dit bericht; hiermee help je deze mooie organisatie met hun strijd tegen de armoede. Thanks a lot!!!!

x Mo

Foto credits: Return to Sender

( 124 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN