NO HOLIDAY STRESS

De vakantie nadert en dat betekent voor veel van jullie een drukke periode. Er liggen nog bergen werk, je bikini lijkt op een uitgerekte en verwassen vaatdoek en je kan vlechtjes maken van je beenhaar. Alle reden dus voor stressvolle daagjes, want hoe krijg je in hemelsnaam alles voor elkaar voordat je vertrekt? Don’t you worry; scroll snel naar beneden voor 3 tips om relaxed op vakantie te gaan.

1. De wereld vergaat niet

Sommige collega’s, bazen en wederpartijen gedragen zich rond vakantietijd alsof het einde van de wereld nadert. Ik zal je een geheim verklappen: dat is niet waar! Ook na de vakantie is er nog genoeg tijd om allerlei zaken af te maken waarmee je voor de vakantie zo druk bezig was (tenzij je natuurlijk open hart chirurg bent, dan kan het iets gecompliceerder liggen). Echt. Dus kijk eens zo eerlijk en neutraal mogelijk naar je karweitjes en doe alleen wat nu echt moet. De rest komt wel weer over zo’n 3 weken. En mocht er toch brand zijn, dan weten ze je vast wel voor dit noodgeval te bereiken.

2. Niemand is onmisbaar

Het zal je misschien verbazen, maar ook als je er niet bent gaan zaken meestal gewoon door. Want niemand is onmisbaar, ook jij niet. Zelfs Barack Obama kon regelmatig zijn Hawaii hemd uit de kast trekken toen hij president was. En sommige issues lossen zich ook perfect op zonder dat je erbij bent, let maar op.

3. Regel het daar

Lukt het je niet meer om jezelf die perfecte manicure te laten aanmeten? Of is de uitgroei op je hoofd groter dan je gekleurde lokken? Lekker belangrijk. Op je vakantiebestemming hebben ze ook vast wel nagelstudio’s en kapsalons. Kan je daar in alle rust jezelf laten verfraaien. En ja, ze hebben daar ook vast slippertjes/ badkleding/ zonnebrand/ leuke zomerjurkjes/ badhanddoeken/ hoeden/ zonnebrillen en tandenstokers!!!! Dus hou je ver van die spoedaankopen en behandelingen in de laatste week; dat scheelt bakken met tijd en gedoe.

Kortom, probeer deze pré-vakantieperiode een beetje relaxed door te rollen. Op vakantie gaan moet vooral leuk zijn, iets waarnaar je kunt uitkijken. Dus laat je niet gek maken (lees desnoods deze tips af en toe nog een keer door) en verheug je alvast op zon, zee en happy hour!

( 173 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN