Dit is Forever 39, dé Anti-aging Lifestyle blog (alias dé Happy Aging Lifestyle blog)

40 plus blog?

Hi, ik ben Monica Lee en maak deze blog samen met wisselende gastschrijvers. Forever 39 is speciaal bedoeld voor zelfbewuste & tijdloze dames die als motto hebben: ‘age is just a number’. Sommigen noemen Forever 39 ook wel een “40 plus blog”, want het merendeel van de lezers is inmiddels de 40 jaar gepasseerd. Maar aan de andere kant wordt Forever 39 ook door jongere lady’s gelezen. Zo krijg ik regelmatig van mijn oppasjes en dochters van vriendinnen te horen dat ze iets aan de tips hebben, zo leuk!

Anti-rimpelproducten

Wat voor soort artikelen kan je hier verwachten? Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan tips over anti-rimpelproducten en behandelingen. Want met goede producten en verzorging kan je al veel bereiken. Maar ik kan me voorstellen dat je soms door de bomen het bos niet meer kan zien want er zijn zoveel producten…. Daarom kan je op Forever 39 regelmatig eerlijke reviews verwachten van producten die écht iets voor je doen. Ik schrijf alleen maar over producten waar ik echt achter sta. Zo ben ik zelf bijvoorbeeld groot fan van cosmeceuticals. Met dit soort verzorgingsproducten, die net een stapje verder gaan dan de gewone crèmes en serums, kan je soms verbluffende resultaten behalen. Je hier alles over vinden in de rubriek “crèmes en serums”.

Botox, fillers en laser

Maar ook lezers die in zijn voor wat rigoureuzere maatregelen komen bij Forever 39 zeker aan hun trekken. Regelmatig delen nl. gekwalificeerde experts zoals cosmetisch artsen en huidtherapeuten hun beste behandelgeheimen met je. Je kan hier dan ook alles leren over bijvoorbeeld botox, fillers en laserbehandelingen. Check hiervoor de rubrieken “cosmetische behandelingen” en “laser”.

Happy aging lifestyle

Zoals je vast weet, kan je een mooi uiterlijk niet alleen bereiken door aandacht te geven aan de buitenkant. Schoonheid begint immers van binnen uit en een juiste lifestyle is zeker niet onbelangrijk. Dus kan je bij ons regelmatig artikelen vinden over goede voeding, supplementen en alles wat daarmee te maken heeft. Verder ben je hier aan het juiste adres voor bruikbare tips over het krijgen en behouden van een gestroomlijnd lichaam. Denk bijvoorbeeld aan artikelen over effectieve workouts en voedingtips, maar ook aan minder voor de hand liggende trucs voor een gazellen figuur. Wist je bijvoorbeeld dat je slaappatroon van invloed kan zijn op je gewicht?

Innerlijke groei

Mocht je nu denken dat Forever 39 alleen maar over een mooie buitenkant schrijft, dan heb je het mis. Innerlijke groei is nl. ook een belangrijk item. In mijn beleving ben je nooit klaar met je eigen ontwikkeling. Dus kan je hier ook regelmatig artikelen lezen over zaken als mediteren, yoga retreats en mindfulness.

La dolce vita

En last but not least: bij Forever 39 tref je ook regelmatig updates over gezellige uitjes, boeken, modetrends en lekkere (en verantwoorde) recepten. Want het moet wel allemaal een beetje gezellig blijven, toch? Oh ja, ik woon trouwens in Zuid-Frankrijk, dus verwacht ook zeker updates met een Mediterraan tintje.

Kortom, bij Forever 39 kan je zo ongeveer alles vinden om het leven (en jezelf 😉 mooi te maken én te houden.

Anti-aging of Happy Aging?

P.s.: nog even dit. De term anti-aging kennen we natuurlijk allemaal en het is een van de hoofdthema’s van deze blog. Maar is deze term eigenlijk niet een beetje achterhaald? We worden immers allemaal ouder, dus hoe kan je hier tegen zijn? Bovendien klinkt “anti” zo negatief. Ik heb het inmiddels liever over “Happy Aging”. Dus op een leuke manier ouder worden. Gezond eten, regelmatig bewegen, goede gezichtsbehandelingen en skincare en vooral voldoende ontspanning. Draagt allemaal bij aan het zijn van de mooiste versie van jezelf, zowel van binnen als van buiten. Er zijn echt legio mogelijkheden om er lekker fabulous te blijven uitzien én je ook zo te voelen. Maar kies vooral zelf wat bij je past. Of juist niet. Be happy!!!!

x Monica Lee

Ps: wil je iets met me delen, stuur dan vooral een mailtje aan mo@forever39.nl

La vie est belle et toi aussi!

blog 40+, blog veertig plus, fashion blog veertig plus, fashion blog 40+, beauty blog 40+, beauty blog veertig plus
Alles over Mo
( 3.162 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)