WELCOME BACK!!!

Hiiiiiiii, hoe gaat het ermee? Heb je een lekkere vakantieperiode gehad? Wij hebben in ieder geval flink genoten van zon, zee en strand. Maar aan alle mooie dingen komt helaas een eind. Vandaag zijn de kinderen weer voor het eerst naar school hier in Zuid-Frankrijk. Maar stiekem ook wel weer lekker om tot de orde van de dag over te gaan, ha,ha! En ook gezellig dat iedereen weer terug is, zowel in real live als online.

Wat gaan we doen?

Vanaf nu kan je weer 3 keer per week een leuk, nieuw artikel op je favoriete blog Forever39.nl verwachten. Ik bruis nl. van de energie en heb onder een parasolletje allemaal gezellige items voor je uitgedacht. Wat kan je allemaal verwachten?

Maandag =Plogdag

Plogdag, hoor ik je denken. What’s that???? Ga ik je uitleggen. Een plog is een samentrekking van de woorden “blog” en “photo”. Het is dus een verslag in foto’s, waarbij de plaatjes zo realistisch mogelijk zijn. Dus niet enorm bewerkt en gefilterd en zo (geen Insta-perfectie dus ;-)). Vanaf volgende week maandagochtend kan je elke week onder het genot van een kopje koffie meekijken naar de highlights van mijn week in foto’s. Spannend, zo’n nieuwe opzet en ik ben natuurlijk mega benieuwd hoe jullie dit gaan vinden!

Nieuwsbrief

Na bijna 3 (!) jaar gaat het dan eindelijk gebeuren: mijn nieuwsbrief gaat van start. Hé, hé…… Sorry als je jezelf al eeuwen geleden hebt ingeschreven en steeds maar niets in je inbox kreeg, haha… Dus mocht je nog niet geabonneerd zijn: dit is je kans! Hoe kan jezelf inschrijven? Als je momenteel je mobiele telefoon gebruikt (wat maar liefst 75% van de lezers doet), scroll dan na dit artikel naar beneden. Na “Forever 39 op Instagram” (volg je me trouwens al op Insta :-)?) en “meest gelezen” volgt de mogelijkheid om je in te schrijven op de nieuwsbrief. Op de computer staat deze mogelijkheid in de rechterbalk. Schrijf je jezelf ook gezellig in?

anti aging blogger

Kijk, zo ziet het eruit

En verder?

Voor de rest kan je gewoon leuke, nieuwe artikelen lezen over diverse vertrouwde Forever 39 onderwerpen. Dus bijvoorbeeld lekker veel blogs over anti-aging en in shape komen & blijven. Ik ga dit seizoen bijvoorbeeld ook wat vaker producten testen en hierover reviews schrijven. Maar ik ga het niet alleen over een mooie buitenkant hebben, hoor! Dat vind ik een beetje te leeg. Dus regelmatig zullen er ook artikelen voorbij komen over persoonlijke groei, zoals bijvoorbeeld laatst over mijn yoga retreat op Bali.

Het programma

Zo, dan nu over tot de orde van de dag. Wat kan je deze week verwachten?

Woensdag: vakantie Plog

Om een beetje in de vakantiesferen te blijven én jullie alvast te laten wennen aan het nieuwe fenomeen Plog, heb ik woensdag een fotoverslag van mijn zomer. Heerlijk nog even (terug)genieten van de zomer 2018, die natuurlijk veel te snel voorbij is gegaan…

Zaterdag: Bioslimming & strakkere contouren

Onlangs heb ik mijn buiken en benen laten inwrappen met allemaal goede kruiden. Met als doel een gladdere huid en strakkere contouren. Lees in de blog van komende zaterdag wat mijn ervaring was met deze Bioslimming behandeling.

Wat heb je gemist?

Nu kan ik me voorstellen dat je de afgelopen zomer even andere prioriteiten had dan het dagelijks checken van je favoriete blog. Dan heb je misschien het artikel “39 weetjes over Mo” gemist. Geschreven met een vette knipoog naar de komkommertijd. Of het artikel over Hydroxypinacolone retinoate: een nieuwe, milde vorm van Vitamine A (je weet wel, die rimpelverdelger). Vind je misschien wel leuk om even terug te lezen. Verder stond ik deze zomer in het tijdschrift “Leven in Frankrijk” met mijn geheime plekjes in Saint-Tropez. Was super cool om te doen! Het ligt trouwens nog in de winkel, mocht je het interessant vinden.

Nou, dan ben je weer een beetje bij. En we gaan er weer een super leuk seizoen van maken! Ik heb er in ieder geval mega veel zin in, jij ook?

Liefs,

Mo

 

( 113 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN