WIN EEN TICKET VOOR MICHAEL PILARCZYK T.W.V. 1099 EURO!!!

Hoe ziet jouw mooiste leven eruit? Waarom doe je wat je doet? Deze belangrijke vragen zingen vrijwel dagelijks door mijn oortjes als ik naar de rustgevende stem van Michael Pilarczyk luister. Michael kun je omschrijven als een spiritueel inspirator, zonder overigens een zweefjurk te zijn. Hij helpt op nuchtere wijze mensen bij het verkrijgen van hun best mogelijke leven. Ik ben al geruime tijd fan van zijn aanpak. Zijn input helpt mij bij het verwerken van tegenslagen, maar ook bij het bepalen en halen van mijn persoonlijke doelen.

Your Road Map

Michael geeft in normale tijden grote seminars voor het krijgen van je mooiste leven en ik had altijd al een keer de wens om hier naar toe gaan. Helaas is dit momenteel – om de bekende redenen- niet mogelijk, maar gelukkig heeft hij nu een online programma ontwikkeld dat volgende week donderdag 20 januari start en verspreid over meerdere data wordt gegeven. En ga ik daar aan meedoen, yes!!! Ik kijk er echt naar uit, want er is wel een aantal dingen die ik heel graag zou op/aanpakken.

Wat gaat er allemaal gebeuren tijdens dit programma? Ik citeer even de highlights:

 • Leven Vanuit Je Eigen Kracht
  Er komt een persoonlijke analyse zodat je meer inzicht krijgt in jezelf. Je zult niet meer zo snel geraakt worden door kritiek van anderen en je zult je leven leiden op basis van je eigen leefregels.
 • Het overwinnen van beperkende overtuigingen
  Je leert je blokkades kennen, hoe je ze kunt doorbreken en kunt omzetten in een mindset voor succes.
 • Omgaan Met Emoties
 • De kracht van je gedachten ontdekken
  Hierbij ga je ontdekken hoe je gedachten alle resultaten in je leven beïnvloeden.
 • Meer Balans In Je Leven
 • Rust In Je Hoofd

Winactie voor gratis deelname

Heerlijk, ik heb er al zo’n zin in terwijl ik dit zit te typen! En het leuke is: ik mag 2 gratis tickets weggeven t.w.v. maar liefst 1099 euro per stuk (momenteel trouwens tijdelijk voor 899 euro)!!!! Hoe leuk is dat? En hoe doe je mee? Simpel. Laat onder dit bericht op Facebook weten waarom jij dit programma echt nodig hebt. Een ander optie is om Instagram in de gaten te houden en te reageren op de Storie die ik hierover deze week plaats. De winnaars worden bekend gemaakt op dinsdag 18 januari.

Voor meer informatie over het programma: zie de site van Michael Pilarczyk

Succes en liefs,

Mo

( 199 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)

Copyright © 2018 - Forever39.nl - Alle rechten voorbehouden.

CONTACT - SAMENWERKEN - PRIVACY VERKLARING