WIL JIJ EEN GRATIS ZAK FOREVER 39 COLLAGEN?

Collageen forever 39

Vanaf je 25e jaar loopt je collageen elk jaar met 1% terug. Gevolgen hiervan zijn broze nagels, rimpels en dunner haar. Gebruikers die Forever 39 Collagen nemen ervaren echter dat rimpels verminderen, haar dikker wordt en nagels sterker worden.

Forever 39 Collagen is een smaak- en geurloos poeder dat gemakkelijk is in het gebruik. Er wordt namelijk een (milieuvriendelijke) maatlepel meegeleverd, waardoor je altijd de juiste hoeveelheid hebt. Het mag trouwens overal doorheen, zoals bijvoorbeeld door de koffie, een smoothie of een glaasje lauw water. Daarna alleen maar eventjes roeren en laten oplossen. Simpel toch?

Wil jij zelf ervaren wat Forever 39 Collagen voor je kan betekenen? Vul op het onderstaande formulier je gegevens in en wie weet wordt jij dan uitgekozen om gratis te zien wat het collageenpoeder voor jou kan betekenen. De uitslag wordt op dinsdag 13 april aan je gemaild, dus hou je e-mail goed in de gaten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.


Nog even dit over duurzaamheid
Wat we ook vaak terug horen, is dat de gebruikers van Forever 39 blij zijn met onze verpakking. Bij Forever 39 proberen we namelijk het milieu zo min mogelijk te belasten. In plaats van elke dag losse zakjes, hebben we daarom gekozen voor een grote, milieuvriendelijke verpakking. Hier kun je 4 maanden mee doen. Op deze manier hoeft er niet elke maand een los pakket te worden verzonden en sparen we het milieu. Ook de meegeleverde houten maatlepel is met zorg gekozen. Deze is gemaakt van duurzaam, 100% FSC-gecertifieerd hout. Alle kleine beetjes helpen, toch?