LEUKE MOEDERDAGCADEAUS

Zondag 12 mei is het weer zover, dan is het moederdag. Op deze dag zetten we alle moeders van Nederlands weer in het zonnetje. Het is de uitgelezen dag om moeders eens lekker te verwennen of om jezelf eens lekker te laten verwennen. Want hoe leuk is het om ontbijt op bed te krijgen met een zelf gefreubeld paperclipbakje dat je nog niet had 😉. Of om je moeder te verrassen met een lekker beautyproduct. Ik vind trouwens dat we de definitie van moederdag best mogen oprekken naar fantastische vrouwen in het algemeen. Met of zonder kids. Misschien is “Geweldige vrouwendag” daarom een betere naam. Een dag voor alle vrouwen die je het afgelopen jaar hebben gesteund en die er voor je zijn als je ze nodig hebt. Hoe leuk is het om hen te laten weten dat je ze waardeert. Dus mocht je nog inspiratie nodig hebben voor een leuk cadeautje voor jouw moeder of heldin, dan heb je misschien wel iets aan de volgende tips.

Anastasia Beverly hills

Anastasia Soare, de oprichter van beautymerk Anastasia Beverly Hills, is ook een ware warrior. Ze kwam zonder geld of vrienden vanuit Roemenië naar Amerika, waar ze met keihard werken een klinkend beautyimperium heeft neergezet. Haar specialisme is de perfecte wenkbrauw te creëren bij vrouwen, door middel van de door haar ontwikkelde “Golden ratio”. Met haar beautyproducten kun je heel gemakkelijk jouw weerbarstige wenkbrauwen omtoveren naar heuse plaatjes. Ideaal hiervoor is bijvoorbeeld de Anastasia dipbrow pomade, waarmee zelfs mams perfect haar wenkbrauwen kan accentueren.

Nagellak van Benecos

Ik ben al jaren fan van het eco-merk Benecos. Waarom? Omdat zij goede make-up maken, op een zo natuurlijk mogelijke manier. Bijvoorbeeld hun nagellakjes zijn geweldig. Lekkere kleurtjes zonder 8 schadelijke stoffen die vaak worden gebruikt door andere merken. Oh ja, hun spullen zijn ook nog eens uiterst betaalbaar. Een flesje nagellak kost bijvoorbeeld zo’n 4 euro. Een leuk cadeautje dus als je meerdere heldinnen in het zonnetje wilt zetten!

Parfum van Houbigant

Heeft jouw mams, zus of vriendin wel iets extra’s verdiend? Kijk dan eens naar het parfum Figuier Noir van Houbigant. Dit exclusieve parfum bevat een combinatie van hout, kruiden en vijgen en geeft een sensationele geur. Leuk weetje: Houbigant wordt vertegenwoordigd door een Nederlandse powerwoman: Petra Jeanty van der Spek.

Penselen van Leco van Zadelhoff

Zucht, was Leco maar mijn broer of neef en altijd op afroep beschikbaar. Want als er eentje kan toveren met make-up, dan is hij het wel. Gelukkig heeft hij een kwastenlijn, waarmee je zelf aan de slag kunt. Dus gun je mama ook haar Leco-glam momentje door haar deze poederpenselen cadeau te geven. Een goede kwast doet namelijk wonderen. Zo, dat waren mijn tips. Ik hoop dat je daarmee wat inspiratie hebt kunnen opdoen voor een presentje voor een voor jou betekenisvolle lady. Al deze leuke moederdagcadeaus zijn trouwens verkrijgbaar via de webshop van Douglas.nl. Veel plezier op 14 mei!