FAQ

Wat is collageen?
Collageen is het meest voorkomende eiwit in je lichaam. Het houdt je hele lichaam (en dus ook je huid) soepel en veerkrachtig. Als je – pak ‘m beet- zo’n 25 jaar bent, dan is er geen vuiltje aan de lucht. Je collageenvoorraad is optimaal en je huid is mooi en stevig. Maar na je 25e is het uit met de pret. Vanaf dat moment neemt je collageenspiegel namelijk met zo’n 1% per jaar af. Dus reken maar uit. Als je 45 jaar bent, dan ben je al zo’n 20% van je collageen kwijt. Na je menopauze raakt dit proces helemaal in een stroomversnelling. Met als gevolg een oudere, slappe huid.

Helpt Forever 39 Beauty Collagen echt?
Yes! Het is zelfs meerdere malen wetenschappelijk bewezen aan de universiteit van Kiel in Duitsland. Uit deze onderzoeken bleek steeds dat ons soort collageen poeder (VERISOL®) aantoonbaar voor minder rimpels zorgt omdat het de collageenproductie stimleert. Ook is bewezen dat het zorgt voor voller haar, sterkere nagels en minder cellulite. Kortom, alles wat je hartje begeert . We gebruiken het zelf ook dagelijks en de resultaten zijn verbluffend.

Hoe lang duurt het voordat je effect ziet?
Je moet even geduld hebben, maar na zo’n 2 à 3 maanden zou je verschil moeten gaan merken. Maar dat verschilt van persoon tot persoon, want sommigen zien na 2 weken al het eerste resultaat.

Waaruit bestaat Forever 39 Beauty Collagen?
Ons collageen bestaat voor 100% uit het actieve ingredient VERISOL®. Dat is gehydrolyseerd rundercollageen. Het heeft het predicaat ‘clean label’, dus zonder zoetstoffen, E-nummers of andere hulpstoffen. Het is bovendien gluten-en GMO vrij.

Hoeveel moet je innemen?
Per dag neem je 2,5 gram van Forever 39 Beauty Collagen. Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat dit deze dosering het meest efficiënt is. Er zijn collageenmerken met Versisol die een hogere dosering adviseren, maar dat hoeft dus niet. Voor het beste resultaat is 2,5 gram (een volle maatlepel) genoeg.

Hoe neem je Forever 39 Beauty Collagen in?
Je kunt het poeder overal doorheen mixen. Bijvoorbeeld door de koffie, smoothie of yoghurt. Gewoon in een glaasje water kan ook. Eventjes roeren en laten oplossen. Daarna is het klaar voor gebruik. Tip: doe een beetje warm water door je drankje heen, mocht het net snel genoeg oplossen.

Is het veilig?
Zeker! De grondstof van ons collageenpoeder is afkomstig van Gelita, een gerenommeerd Duits bedrijf dat alleen gebruik maak van grasgevoerde runderen. De kwaliteit wordt continu gecontroleerd in interne en externe laboratoria op het gehalte aan zware metalen, pesticiden en andere eventuele verontreiniging. Zie hier voor meer informatie over de hoge kwaliteitsnormen waaraan het collageen poeder voldoet. Ook is het poeder GMO-vrij.

Bevat Forever 39 Beauty Collegen toevoegingen?
Nee, ons collageen is 100% puur en bevat geen toevoegingen.

Hoe milieubewust is Forever 39?
Bij Forever 39 proberen we het milieu zo min mogelijk te belasten. In plaats van elke dag losse zakjes, hebben we daarom gekozen voor een grote, milieuvriendelijke verpakking. Hier kun je 4 maanden mee doen (120 porties). Op deze manier hoeft er niet elke maand een los pakket te worden verzonden en sparen we het milieu. Ook de meegeleverde houten maatlepel is met zorg gekozen. Deze is gemaakt van duurzaam, 100% FSC-gecertifieerd hout.

Wat kan ik verder nog doen om mijn collageen te verstevigen?
Buiten het gebruik van Forever 39 Beauty Collagen, is het belangrijk dat je een gezonde lifestyle erop nahoudt. De zon vermindert bijvoorbeeld ook je collageen gehalte. Ook suiker, alcohol en stress helpen niet echt voor een mooie, stevige huid. Daarnaast kun je allerlei behandelingen ondergaan om je collageen te verstevigen en draagt goede skincare hier ook aan bij. Zie voor meer informatie hierover dit artikel: “5 tips om je collageen te verbeteren” .

Hoe neem ik contact op?
Stuur een mailtje naar: info@forever39.nl voor al je vragen en opmerkingen