Waarom helpt Forever 39 Collagen tegen rimpels?

Forever 39 Collagen bestaat voor 100% uit rundercollageen met het actieve ingrediënt VERISOL®. Hiervan is  meerdere malen wetenschappelijk bewezen aan de universiteit van Kiel in Duitsland dat het aantoonbaar voor minder rimpels zorgt omdat het de collageenproductie stimuleert . Ook is bewezen dat het zorgt voor voller haar, sterkere nagels en minder cellulite. Kortom, alles wat je hartje begeert . We gebruiken het zelf ook dagelijks en de resultaten zijn verbluffend.

Voordelen

Dit kun je verwachten van Forever 39 Collagen:

  • Minder rimpels
  • meer elasticiteit
  • dikker haar
  • minder cellulite
  • mooiere nagels

Deze claims zijn allemaal (meerdere malen) wetenschappelijk bewezen aan een Duitse universiteit. Klik op wetenschappelijk onderzoek voor meer informatie.

Wat zeggen anderen over ons collageen poeder?

Inmiddels zijn er al heel wat gelukkige gebruikers van Forever 39 Collagen. Zie hier wat men over ons op beoordelingssite Trustpilot zegt:

Caroline Taminiau: “binnen 8 weken had ik voller haar, minder haaruitval en daarna begon ik ook verschil aan mijn huid te merken. Mijn huid is aanzienlijk steviger dan voorheen en dat binnen 12 weken. Ik kan dit product aan iedereen aanbevelen!

Isabel van Vliet: “het is een fijn product wat mij het gevoel geeft dat mijn huid een stuk gezonder en vitaler is. Het resultaat was al na 8 weken zichtbaar. Naast het positieve effect van een sterkere huid, groeiden mijn nagels een stuk sneller.”

Daphne van ‘t Hoff:  “na het gebruik van het collageen stopte het haarverlies en momenteel is het zelfs bijna geheel weg! We raden absoluut aan iedereen aan om Forever 39 Collagen te nemen”.

Hoe lang duurt het voordat je resultaat ziet?

Je moet wel even voor geduld hebben voor de nieuwe aanmaak van collageen. Vergelijk het met sporten, dat geeft ook niet van de ene op de andere dag een gestroomlijnd lichaam. Gemiddeld zien gebruikers van Forever 39 Collagen na zo’n 8 weken resultaat. Maar dat verschilt van persoon tot persoon, want sommigen zien na al 2 weken dat lijntjs vervagen of dat hun haaruitval vermindert.

Hoeveel heb je nodig?

Per dag heb je slechts 2,5 gram van Forever 39 Beauty Collagen nodig. Dat is een volle maatlepel (die krijg je meegeleverd bij je bestelling). Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat dit deze dosering het meest efficiënt is. Er zijn collageenmerken met VERISOL® die een hogere dosering adviseren, maar dat hoeft dus niet. Zonde van je geld, want voor het beste resultaat is 2,5 gram genoeg.

Is Forever 39 Collagen duurzaam?

Bij Forever 39 hebben we de duurzaamheid van ons product hoog in het vaandel staan. Daarom vind je bij ons geen dagverpakkingen, maar hebben we bewust gekozen voor een duurzame, grotere verpakking. Dat scheelt niet alleen verpakkingsmateriaal, maar ook kun je hiermee besparen op het aantal verzendingen. Ook over de maatlepel hebben we goed nagedacht. Met het oog op het milieu is deze niet van plastic, maar van duurzaam FSC-gecertificeerd hout.

Zelf ervaren wat Forever 39 voor jou kan doen?

Een (voordeel)verpakking van Forever 39 Collagen kost 79,99 euro. Let op: je doet hier 4 maanden mee. Klik hier om zelf te ervaren wat Forever 39 voor jou kan betekenen!