Forever 39 Collagen bestaat voor 100% uit het actieve ingrediënt VERISOL®. Hiervan is  meerdere malen wetenschappelijk bewezen aan de universiteit van Kiel in Duitsland dat het aantoonbaar voor minder rimpels zorgt omdat het de collageenproductie stimuleert . Ook is bewezen dat het zorgt voor voller haar, sterkere nagels en minder cellulite. Kortom, alles wat je hartje begeert 😉. We gebruiken het zelf ook dagelijks en de resultaten zijn verbluffend. Dit kun je verwachten:

  • Minder rimpels
  • meer elasticiteit
  • dikker haar
  • minder cellulite
  • mooiere nagels

Deze claims zijn dus allemaal wetenschappelijk bewezen. Klik op wetenschappelijk onderzoek voor meer informatie.

Je moet er alleen wel even voor geduld hebben, maar na zo’n 8 weken zou je verschil moeten gaan merken. Maar dat verschilt van persoon tot persoon, want sommigen zien na 2 weken al het eerste resultaat.

Per dag neem je 2,5 gram van Forever 39 Beauty Collagen. Dat is een volle maatlepel (die krijg je meegeleverd bij je bestelling). Uit onafhankelijk onderzoek blijkt dat dit deze dosering het meest efficiënt is. Er zijn collageenmerken met VERISOL® die een hogere dosering adviseren, maar dat hoeft dus niet. Voor het beste resultaat is 2,5 gram genoeg.

Verder hebben we bij Forever 39 de duurzaamheid van ons product hoog in het vaandel staan. Daarom vind je bij ons geen dagverpakkingen, maar hebben we bewust gekozen voor een duurzame, grotere verpakking. Dat scheelt niet alleen verpakkingsmateriaal, maar ook kun je hiermee besparen op het aantal verzendingen. Ook over de maatlepel hebben we goed nagedacht. Met het oog op het milieu is deze niet van plastic, maar van duurzaam FSC-gecertificeerd hout.

Een verpakking Forever 39 kost 79,97 euro. Je doet hier 4 maanden mee, dus het kost 19,99 euro per maand. Klik hier om zelf te ervaren wat Forever 39 voor jou kan betekenen!

( 326 keer in totaal bekeken, 1 keer vandaag bekeken)