REVIEW: REVITALASH WIMPERSERUM

Revitalash wimperserum belooft mooiere, vollere wimpers. Ik ging afgelopen tijd met dit serum aan de slag om te zien of een Bambi-oogopslag ook voor mij is weggelegd. Lees hier of dat is gelukt.

Revitalash

RevitaLash is bedacht door de Amerikaanse arts Michael Brinkenhoff, speciaal voor zijn vrouw. Zij was nl. herstellende van kanker en als gevolg van de behandelingen waren haar wimpers erg dun geworden. Deze arts heeft vervolgens de formule van RevitaLash bedacht, waardoor haar wimpers weer sterk en vol werden. Mooi verhaal, toch?

Hoe werkt RevitaLash?

RevitaLash maakt als enig serum ter wereld gebruik van het zogenaamde BioPeptin Complex. Dit is een mix van biotine, groene thee – extract, peptiden en lipiden, die helpen de wimpers te verstevigen en te beschermen. Verder wordt er gebruik gemaakt van Ginseng, swertia japonica, saw palmetto en tarwe-eiwitten. Allemaal stoffen die helpen om de wimpers te revitaliseren, te beschermen en er sterker uit te laten zien. Wel geef ik als kanttekening dat er gebruik wordt gemaakt van hulpstoffen zoals Phenoxyethanol en Chlorphenesin, waarvan ik niet weet of deze nu wel zo goed zijn voor je ogen. Maar aan de andere kant: het middel voldoet aan de EU-wetgeving en is toegestaan in Nederland. Het wimperserum van het Kruitvat bevatte bijvoorbeeld het schadelijke ingrediënt bimatoprost en is inmiddels uit de handel genomen.

Hoe gebruik je RevitaLash?

Eerst maak je je ogen goed schoon. Daarna breng je het serum aan op je wimpers, net onder de aanzet. Het hoeft alleen maar te worden aangebracht op de bovenste wimpers, want door te knipperen verspreidt het zich vanzelf. Even laten drogen en daarna kun je eventueel je oogmake-up aanbrengen. Je hoeft het serum maar 1 keer per dag aan te brengen.

Mijn ervaring met RevitaLash

Wat vind ik van RevitaLash wimperserum?

Het was voor het eerst dat ik een wimperserum ging proberen. In het begin was het een beetje uitvogelen hoe je het nu precies moest aanbrengen. Maar na wat uitdokteren lukte dit prima. Het serum zelf is doorzichtig en geurloos en valt nog het beste te vergelijken met water.

Werkt RevitaLash wimpersum echt?

En nu ben je natuurlijk benieuwd of het echt iets voor mijn wimpers heeft gedaan. You bet! Na zo’n 2 maanden zag ik dat vooral de wimpertjes in mijn ooghoeken langer werden, waardoor ik een mooiere oogopslag kreeg. Ook werden ze dikker en beter zichtbaar. Kortom, het product doet wat het belooft. Wel zul je, om het resultaat te behouden, het product regelmatig moeten blijven gebruiken. Ps: ik heb voor-en na foto’s gemaakt, maar helaas laat het resultaat zich niet goed op camera vangen. Maar neem van mij aan dat ik zelf absoluut verschil zie.

RevitaLash wimperserum kopen

Ben je na dit artikel benieuwd geworden naar het serum? Het is bijvoorbeeld via de site van RevitaLash.nl te koop vanaf 49,00 euro voor 1 ml. Met 1 ml doe je volgens de importeur zo’n 1,5 maand, maar mijn persoonlijke ervaring is dat dit langer kan zijn.

RevitaLash wimperserum ingrediënten

Zie hieronder voor de volledige ingrediëntenlijst (INCI) van het wimperserum van Revitalash

Aqua, Glycerin, Biotin, Cellulose Gum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Disodium Phospahte, Phosphoric Acid, Decloro Dihydroxy Difluoro Ethycloprostenolamide, Butylene Glycol, Calendula Officinalis Extract, Panax Ginseng Extract, Serenoa Serrulata Extract, Camellia Sinensis Extract, Swertia Japonica Extract, Triticum Vulgare Germ Protein, Pentylene Glycol, Biotinoyl Tripeptide-1, Octapeptide-2

Nb: Ik kreeg het serum opgestuurd door Esthetic Health, de importeur van RevitaLash. Dit heeft echter mijn mening over het product niet beïnvloed.