REVIEW BODY CREAM LIVING NATURE

In de winter kan ik soms een huid van schuurpapier hebben. Daarom ben ik altijd op zoek naar goede, hydraterende bodycreams. Onlangs ging ik aan de slag met de creme van Living Nature. Lees hier wat ik van dit product vind.

Living Nature

Living Nature is een verzorgingsmerk uit Nieuw-Zeeland, dat de natuur hoog in het vaandel heeft staan. Zo was dit bedrijf één van de eerste bedrijven ter wereld dat cosmetica produceerde zonder parabenen of synthetische conserveermiddelen. Uiteraard wordt er, in het kader van de groene gedachte, bij Living Nature niet op dieren getest en zijn de eenvoudige verpakkingen recylebaar. Ook minerale oliën komen er bij Living Nature niet in. Hun brede assortiment omvat o.a. skincare, make-up en haarverzorgingsproducten.

Ultra Rich Body cream

Ik testte de Ultra Rich bodycream van Living Nature. Deze crème bestaat uit mooie, natuurlijke ingrediënten. Er zit o.a. cacao boter en Cupuazu boter in, wat zorgt voor een goede bescherming van de natuurlijke huidbeschermingsmantel. Verder bevat de crème Manuka honing, dat goede hydraterende eigenschappen heeft. De body cream is voor alle huidtypes geschikt en met name voor de droge huid.

living nature

Wat vind ik van de Ultra Rich Body Cream?

Het is een mooie, romige crème die snel in je huid wordt opgenomen. Ik merkte dat mijn huidje er goed op reageerde en dat droge plekjes een stuk minder werden. En daar is het natuurlijk allemaal om te doen. Verder heeft de crème een aangename geur. Niet heel belangrijk wat mij betreft, maar toch fijn. Waar ik iets minder over ben te spreken, is de verpakking, De crème komt nl. moeilijk uit de tube en gaande het gebruik begint deze enigszins in te deuken. Evengoed maakt Living Nature gebruik van verpakkingen die het milieu zo min mogelijk belasten, dus dat is ook zeker wat waard. Daarbij gaat het natuurlijk om de inhoud en daar ben ik ronduit positief over. Mijn huid voelt lekker zacht en vol aan. Kortom, ik kan je de body cream aanbevelen!

De Ultra Rich Body Cream is verkrijgbaar voor € 33,50 via o.a. de website van Living Nature

Ingrediënten

Aqua (water), Cetearyl olivate, Sorbitan olivate, Caprylic capric triglycerides, Astrocaryum murumuru seed butter, Jojoba esters, Theobroma cacao butter, Theobroma grandiflorum (Cupuacu) seed butter, Sodium levulinate, Sodium anisate, Glycerin (vegetable glycerin), Caryocar brasiliense (pequi) fruit oil, Glucose, Orbignya oleifera (Babassu) seed oil, Daucus carota extract, Parfum (fragrance)*, Mel (manuka honey), Tocopherol (vitamin E), Xanthan gum, Glucose oxidase, Lactoperoxidase.

De Ultra Rich Body Cream is verkrijgbaar voor € 33,50 via o.a. de website van Living Nature