MINERALOGIE POEDER MET SPF 30 (+VLOG!!)

Al eens van het poeder van Mineralogie gehoord? Dit is een poeder dat mooi dekt én tegelijkertijd een Spf 30 heeft. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel mijn filmpje over dit handige product!

Nu denk je misschien dat je deze week geen Spf nodig hebt, als je naar buiten kijkt. Regen, bewolking, allemaal lekker Hollands… Helaas, was het maar zo simpel. Uv-straling (die veroudering van de huid veroorzaakt) is er nl. niet alleen als de zon zich laat zien, maar is ook aanwezig op een bewolkte dag. Of het nu zomer of winter is, dat maakt niets uit. De enige manier om die straling tegen te houden, is door een product te gebruiken met een Spf. Dus ja, ook als het buiten grijs en regenachtig is.

Nu kan ik mij verstellen dat je er misschien niet altijd zin in hebt om die fles zonnebrand mee te slepen, zeker niet als het buiten pijpenstelen regent. Maar gelukkig zijn er ook andere producten waarmee je jezelf kan beschermen tegen Uv-straling. Een van die producten is een Spf houdend poeder. Gewoon een beetje op je gezicht poederen en je slaat 2 vliegen in 1 klap. Een mooi mat gezicht en daarbij voldoende bescherming tegen UV-straling, wat wil je nog meer? Onlangs testte ik het Spf poeder van Mineralogie. Dit is een Amerikaans merk dat alleen natuurlijke ingrediënten gebruikt.

Kijk je mee naar het filmpje?

Het poeder van mineralogie is verkrijgbaar via de website van de Van Rosmalenkliniek en kost 49,95 euro. Ps: ik gebruik de kleur “Golden sand”.