SMOKEY SUMMER EYES

Misschien heb je binnenkort wel een gezellig strandfeestje. Of je gaat op je vakantiebestemming een keertje op niveau borrelen en eten. Dan is het natuurlijk wel leuk om even een bijzonder make-upje op te doen. Ik vind smokey eyes altijd erg mooi staan. Je krijgt er een geweldige zwoele en sexy blik door. Perfect dus om je outfit compleet te maken! Alleen, hoe doe je dat nu precies? Ik mocht bij kwastentovenares Leontien langskomen en kan je nu precies uitleggen hoe het moet. Ben je er klaar voor?

Je hebt 3 tinten oogschaduw nodig, die dezelfde kleurschakering hebben, maar aflopen van donker naar licht. Ik werd opgemaakt met prachtige tinten van Sisley: graphite 8, quartz 10 en dune 3.

1Begin met de donkerste kleur in je buitenste ooghoek. Zet met deze donkere kleur in de arcadeboog een soort driehoekje dat naar boven loopt.

1aDaarnaast (in het midden dus), zet je de iets minder donkere kleur en die vervaag je dan met de donkerste kleur (je moet hem blenden zoals Leontien dat zo mooi noemt).

1bEn de lichtste kleur gaat in de binnenooghoek en die vervaag je weer met de middenkleur.

Dan nog even een lijntje onder je ogen, dat je een beetje vervaagt. En eventuele andere harde lijnen vervaag je ook meteen (we willen nl. geen pandabeer-look!). To slot: let ook op gevallen oogschaduwkorreltjes onder je oog: die veeg je voorzichtig weg. Easy toch?

Succes ladies en veel plezier op die mooie, zwoele zomeravond!

Met dank aan Pour Vous, van Hoytemastraat 40, Den Haag. Alle gebruikte producten zijn daar verkrijgbaar.

1