Forever 39 Beauty Collagen

89,99

Categorie:

Forever 39 Beauty Collagen met Verisol®

  • wetenschappelijk bewezen: minder rimpels na 8 weken
  • voller haar en sterkere nagels
  • minder cellulite
  • voordeelverpakking waarmee je maar liefst 4 maanden doet
  • 1 maatlepel per dag is voldoende (2,5 gram)
  • Erg gemakkelijk in het gebruik: het mag overal doorheen
  • Geur-en smaakloos
  • duurzaam
  • clean label (zonder toevoegingen)

Forever 39 Collagen: wetenschappelijk bewezen

Ben je op zoek naar een collageen poeder dat écht helpt tegen rimpels? Zoek dan niet verder. Van Forever 39 Collagen is wetenschappelijk bewezen aan een Duitse Universiteit dat het de aanmaak van nieuw collageen stimuleert. Door dagelijks een volle maatlepel van het collageen poeder te nemen, worden rimpels na zo’n 8 weken minder zichtbaar. Ook is wetenschappelijk bewezen dat het collageen poeder de kwaliteit van het haar en de nagels verbetert en aantoonbaar cellulite vermindert.

Collageen poeder
Rechts: de huidtextuur is met 30% verbeterd na 4 maanden Forever 39 Collagen

Waaruit bestaat Forever 39 Collagen?

Het collageenpoeder bestaat uit gehydrolyseerd rundercollageen van het merk VERISOL® (type I en III), een gepatenteerde Duitse formule. Het is een hoogwaardig product, dat wordt gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Verder bevat Forever 39 Collagen geen toevoegingen: het is 100% natuurlijk.

Wat zeggen anderen over ons collageen poeder?

Inmiddels zijn er al heel wat gelukkige gebruikers van Forever 39 Collagen. Zie hier wat men over ons op beoordelingssite Trustpilot zegt:

Caroline Taminiau: “binnen 8 weken had ik voller haar, minder haaruitval en daarna begon ik ook verschil aan mijn huid te merken. Mijn huid is aanzienlijk steviger dan voorheen en dat binnen 12 weken. Ik kan dit product aan iedereen aanbevelen!

Isabel van Vliet: “het is een fijn product wat mij het gevoel geeft dat mijn huid een stuk gezonder en vitaler is. Het resultaat was al na 8 weken zichtbaar. Naast het positieve effect van een sterkere huid, groeiden mijn nagels een stuk sneller.”

Daphne van ‘t Hoff:  “na het gebruik van het collageen stopte het haarverlies en momenteel is het zelfs bijna geheel weg! We raden absoluut aan iedereen aan om Forever 39 Collagen te nemen”.

Zelf proberen?

De prijs bedraagt 89,99 euro voor een verpakking. Met deze duurzame zak collageen poeder doe je maar liefst 4 maanden. Probeer het collageen supplement van Forever 39 zelf eens en je zult versteld staan!

Gratis verzending vanaf 100 euro