WHAT’S UP?

Zo lady, how’s life? Ik was een weekje in Nederland. Een volle week, maar met allemaal super leuke dingen. Een van de hoogtepunten was absoluut een ontmoeting met Katja Schuurman, zo’n energieke vrouw! Echt geweldig hoe zij zich inzet voor Return to Sender….. Zaterdag lees je hier meer over.

Verder heb ik mijn wenkbrauwen met henna laten upgraden door Mo (what’s in a name) van Brows ’n More. Een lieve, spontane lady, die helemaal idolaat is van wenkbrauwen. Binnenkort zal ik je uiteraard meer over deze Henna behandeling laten weten.

En ik heb een leuk etentjes gehad met 10 vriendinnen waarmee ik láááááng geleden samenwoonde in een studentenhuis in Leiden. Last but not least, heb ik ook nog gezellig gegeten bij mijn zusje en haar lieve gezinnetje in Den Haag. Zie hierboven voor een (beetje overbelichte!) foto samen met haar. Super leuk, want die zie ik natuurlijk ook niet meer zo vaak nu wij in la douce France wonen. Kortom, een zeer geslaagde week :).

Blog

Dan de blog voor komende week. What’s up?

Moisturizer Jetske Ultee

Een tijdje geleden ben ik aan de slag gegaan met de Moisturizer van Jetkse Ultee. Deze bevat o.a. Niacinamide, Vitamine E en Vitamine C. In de blog van komende woensdag vertel ik je hoe deze bevalt. Ook vertel ik je of deze flacon wel of niet een vast plekje op mijn (beste volle!) wastafel krijgt.

Katja Schuurmans’ Return to Sender

Zoals ik hierboven al schreef, had ik afgelopen week een ontmoeting met Katja Schuurman. We hebben het o.a. gehad over haar stichting Return to Sender. Lees hier komende zaterdag alle details over.

Zo, precies op tijd klaar. Ik zit nl. op dit moment in een vertrekkend vliegtuig terug naar huis en de stewardess kijkt me inmiddels een béétje indringend aan . Time to go!

Mo