WHAT’S UP?

Bonjour, lekker weekend gehad? Wij hebben een vol, maar bijzonder gezellig weekeinde achter de rug. Allereerst hadden we een vriend uit Nederland te logeren en dat is natuurlijk altijd leuk. Verder kwamen mijn ouders bij ons lunchen (die wonen de helft van het jaar ook hier), dus ben ik flink aan de slag gegaan in de keuken voor lekkere hapjes en drankjes. Was geslaagd!

En last but not least is dit weekend ‘Les voiles de Saint-Tropez‘ begonnen, wat altijd een hoop gezelligheid in Saint-Tropez en omgeving geeft. De hele haven ligt dan vol met allemaal prachtige zeilboten en het is een drukte van weleer. Het is trouwens meteen het laatste weekend dat alle horecazaken en winkels nog geopend zijn. Als de laatste zeilboten aan de horizon verdwijnen, is dat ook meteen het signaal voor vele uitbaters om de handel in te pakken en de luiken dicht te gooien. Daarna verandert Saint-Tropez weer in een vredig Provençaals vissersdorpje waar het allemaal niet zo’n vaart loopt. Ook een fijne periode, zeker omdat de zon zich hier in het najaar nog regelmatig laat zien!

40+ blogger

De Blog

Dan de blog deze week; wat kan je allemaal verwachten?

happy aging

Ik heb het boek ‘Ikigai’ gelezen, dat over de Japanse levenstijl gaat en dan met name die op het eiland Okinawa. De bewoners worden daar nl. bovengemiddeld oud. Dat niet alleen, er blijken meer gezonde en actieve honderdjarigen te wonen dan waar ook ter wereld. Super leuk en interessant dus! Woensdag vertel ik je de belangrijkste tips van die gelukkige oudjes.

mijn beste natuurlijke rimpelremovers

Ben jij verder geïnteresseerd in methodes om je rimpels glad te strijken zonder dat er naalden aan te pas komen? Hou dan de blog van zaterdag in gaten, want hierin verklapt deze 40+ blogger haar top 5 van best werkende middelen.

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Maak er een mooie week van!

?Mo⛵️