WHAT’S UP?

Bonjour, heb je een lekker weekend gehad? Wij zitten hier nog volop in de herfstvakantie en zijn net terug uit Londen. Zo’n heerlijke wereldstad! Er heerst echt een hele goede vibe. Alle culturen, kleuren en religies lijken elkaar gewoon te respecteren en bewegen gemoedelijk naast elkaar. Zoals het natuurlijk hoort. Verder zijn we bij allemaal super leuke plekjes geweest. We komen er wel vaker, maar ontdekken elke keer weer iets nieuws. Kortom, we hebben ons niet verveeld!

Ook terug in Saint-Tropez vielen we met onze neus in de boter. Het is momenteel nl. braderie, een groots gebeuren waarbij de winkels alle spulletjes enorm afprijzen. Mooi moment dus om je slag te slaan! Ik scoorde bijvoorbeeld orginele espadrilles van Les Tropeziennes en een prachtige armband (zie de hoofdfoto). Het is maar goed dat het niet het hele jaar braderie is, haha!

Blog

Dan de blog van komende week, wat heb ik allemaal weer voor je in petto?

Madara

Ik ben dol op verantwoorde cosmetische spulletjes en gebruik ze waar ik maar kan. Ik ben dan ook helemaal blij als ik weer eens een nieuw interessant groen merk ontdek! Het gaat deze keer om Madara en woensdag vertel ik je alle ins en outs.

Londen

Tja, ik ben natuurlijk net terug uit deze stad en zit boordevol tips. Verder realiseerde ik mij dat ik nog nooit een blog over Londen heb geschreven. Shame on me. Absoluut tijd dus om hier verandering in te brengen! Zaterdag neem ik je mee (nou ja, op papier dan), naar mijn favoriete wine & dine plekjes.

Zo, dat was het weer even voor nu. Maak er een mooie week van!

Liefs,

Mo