EEN NIEUW JAAR, EEN NIEUW GELUID

Hiiiii lady, heb je een lekkere vakantie periode gehad? Ik wel! Iets met gezellig onder de kerstboom met een lekker glas wijn, goed eten en veel tijd doorbrengen met je dierbaren. Kortom, helemaal top!

En ik heb weer helemaal zin in een nieuw blogseizoen en heb allemaal leuke ideeën. Ik heb de vakantieperiode nl. goed gebruikt om eens lekker te broeden op allerlei plannetjes. Lees je mee wat er allemaal gaat gebeuren?

De Happy Aging-methode

Ik ben geen echte voorstander van het begrip anti-aging (ook al word ik wel tot de anti-aging bloggers gerekend, haha….). Anti-aging klinkt nl. een beetje negatief en daarbij houd je de tijd uiteindelijk toch niet tegen. Na lang broeden kwam ik op “Happy Aging”. Of te wel op een leuke, mooie, gelukkige manier ouder worden, zonder krampachtig gedoe. Zowel van binnen als van buiten de mooiste versie van jezelf bereiken én behouden. Dit thema wil ik komend jaar als leidraad gaan nemen voor de blog. Don’t you worry, ik zal je nog steeds tips geven voor de hardcore rimpelbestrijding, maar ik zal ook meer aandacht besteden aan persoonlijke groei, geluk, ontspanning en de invloed van voeding. Kortom, “Happy Aging” is een meer holistische, bredere aanpak van het thema anti-aging. Klinkt nu misschien nog een beetje vaag, maar na het lezen van de blog van komende zaterdag, waarin ik alles precies uitleg, zal alles duidelijker zijn.

Video’s

Ik wil dit jaar wat vaker informatie met jullie delen door middel van video’s. Aan de ene kant best eng, want ik heb nog niet zoveel ervaring hiermee. Het is best nog een toestand hoor, spreken voor camera en daarna alles tot een leuk filmpje zien te breien. Maar aan de andere kant is het ook super leuk om weer eens op een nieuwe manier “content te maken”, zoals dat zo mooi heet. Ik ben benieuwd of jullie dit ook gaan waarderen!

Stories

Ook in het nieuwe jaar ga ik je regelmatig een kijkje in mijn leven geven door middel van échte foto’s zonder opsmuk. Ik maak er alleen vanaf nu een maandverslag van, in plaats van een weekverslag. Elke week een fotoverslag is nl. super leuk, maar die foto’s moeten natuurlijk ook wel elke keer gemaakt worden. En af en toe is dat best een opgaaf, geef ik eerlijk toe. Dus om te voorkomen dat deze ongekunselde rubriek té gekunseld gaat worden, wordt de frequentie gewijzigd naar 1 keer per maand. Voortaan kun je elke eerste woensdag van de maand een gezellige terugblik in foto’s verwachten.

Welke artikelen?

In de maand januari heb ik alweer allemaal leuke items voor je in petto. Men neme bijvoorbeeld:

  • Microneelding in combinatie met RF (radiofrequentie). Dit is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van huidverstrakking. Het schijnt als een dolle te helpen tegen rimpels omdat deze methode dubbeleffectief is in de aanmaak van collageen. Interessant!
  • Back in shape. Ja, ja, het was allemaal heeeeeel gezellig in december. Maar echt bevordelijk voor de slanke lijn was het natuurlijk niet. In januari komen er bij Forever 39 dan ook diverse artikelen over het terugkrijgen van je slanke lijn. Bijvoorbeeld Tanja Jess en Carlos Lens zullen hun beste tips delen. Zelf zal ik een video opnemen waarin je vertel wat mijn methode is. Ps: wel onder het voorbehoud dat het allemaal lukt met het filmpje. Anders wordt het gewoon een ouderwets gezellig geschreven blogje, haha…
  • Tips voor een gelukkiger en lichter leven. Van mijn retraite coach Wineke van Aken verscheen een boek met haar zeer effectieve methode om met meer gemak de dagelijkse dingen te kunnen doen. Mooi item dus voor een blog.
  • Mijn foto-album van Londen. Ik ben net in de Engelse hoofdstad geweest en dat was weer erg geslaagd. Ik laat je in mijn fotoverslag zien welke leuke dingen we hebben gedaan en wat de aanraders zijn voor als je zelf weer een keer die kant opgaat.

Wanneer?

In het nieuwe jaar kun je op de volgende tijdstippen nieuwe items verwachten:

• de 1e woensdag van de maand om 19:30 uur: Stories. Alias mijn maand in foto’s.

• Alle andere woensdagen om 19:30 uur: een artikel over “iets met beauty”. Dus anti-rimpelbehandelingen, crèmes, serums, reviews etc..

• zaterdag om 19:30 uur: een artikel over de andere Forever 39 – Happy Aging onderwerpen, zoals in shape, voeding, ontspannen en mind.

Nou, dan ben je een beetje bij voor dit moment. We gaan er een mooi én happy jaar van maken!

Liefs, Mo