JET’S FAVORITES

Forever 39 loves powerwomen met een goede smaak en/of een interessant verhaal! Deze keer: Jet van Veen. Jet werkt in het onroerend goed en is dol op haar familie, haar enorme schare trouwe vriendinnen en mooie spulletjes.

Jet van Veen

Jet, waar word je blij van?

Ik word van zoveel dingen blij! Gezellige uitjes met mijn vriend en onze 2 kids, een heerlijke avond met mijn vriendinnen, of dat nou bij iemand thuis is met een theetje of in de kroeg met een wijntje. Vakanties, zowel zon- als skivakanties. Ook kan ik enorm genieten van een gezellig feestje op zijn tijd en daarentegen van hele burgerlijke dingen: als ik zie dat Julie en James gelukkig zijn, dat mijn vriend iedere ochtend verse smoothies voor ons maakt, een heerlijke stranddag,  dat ik altijd bij mijn moeder aan kan schuiven, het besef dat ik nog iedere dag van mijn ouders kan genieten, als ik uit het niets een lief berichtje van iemand krijg… En we gaan binnenkort met de hele familie naar Ibiza. Zin in! Als we het hebben over materiële dingen, word ik vooral blij van mooie sieraden en tassen. Groter plezier doe je me niet haha!
Jet van Veen

Wat is je lievelingstas?

Op dit moment de LV Neverfull Damier, een grote shopper met daarin een kleiner LV tasje. Ideaal voor in de speeltuin en onderweg, want met 2 kleine kinderen sjouw je altijd een hoop zooi mee. Voor een avondje uit, laat ik de grote shopper achterwege en neem ik alleen het kleine tasje mee voor mijn telefoon en glossje.
Jet van VeenVoor mijn 35e verjaardag heb ik van mijn vriend een weekendje Londen gekregen en mag ik daar een tas uitzoeken, ik ben me nog aan het oriënteren welke het wordt. Goede kanshebbers zijn de Lily van Mulberry en de 2.55 van Chanel.

 

Wat is je Guilty pleasure?

Ik ben gek op lekker eten en een absolute zoetekauw, mijn keukenkastjes puilen dan ook altijd uit en ik hou ervan om lekkere dingen op tafel te zetten.  Dus ja: van chocola, koekjes en lekkere taartjes kan ik geen genoeg krijgen.
Jet van Veen

Leuke vrouw?

Doutzen Kroes! Wat een bloedmooie vrouw, ze komt ontzettend aardig&nuchter over en ze zet zich in voor een betere wereld. Verder vind ik Chantal Janzen een top wijf, ik hou van haar humor en ze ziet er super uit, haar styltje vind ik heel leuk.
Jet van Veen

Beautips?

Altijd goed je gezicht reinigen. Hoe laat het ook is geworden, ik reinig altijd grondig mijn gezicht.  Favo oogcreme is van La Prairie en ik ben verslaafd aan de Eclat Minute lipgloss van Clarins.

Wat staat er op je wishlist qua kleding?

Op dit moment ben ik op zoek naar een nieuw perfect zwart leren jasje.

Jet van Veen

 

Favo’s?

Toch wel heel basic: spijkerbroekje met scheuren, een simpel ’t-shirtje en altijd een goede tas en mooi horloge.  

Jouw perfecte weekendindeling?

Op vrijdagavond met mijn vriendinnen in een gezellige kroeg het weekend inluiden om vervolgens de rest van het weekend leuke uitstapjes met mijn gezin te maken. Die combi is voor mij goud waard!

Dank je wel, Jet van Veen!