L’AMOUR TOUJOURS? #3

Oelala, de vrijgezelle Eline wisselt deze week pittige appjes uit met de interessante dokter die ze heeft leren kennen via Tinder. Lees snel verder hoe hun eerste ontmoeting verloopt!

De dokter – deel 2

Ondanks of misschien wel dankzij het eerste telefoongesprek blijven we elkaar ‘lastigvallen’. We spreken af om naar het strand te gaan. In de tussentijd wisselen we, diehard app junkies, berichtjes uit:

“Ik ga je echt niet de hele dag afleiden hoor…tikt Feike. Ik app onmiddellijk terug: “leuk, kan er zomaar aan wennen.

Feike: “Nog eentje dan. Vrij naar Rick: this could be the beginning of a beautiful friendship. Nu eerst koffie…”

De inhoud van de berichten verandert langzaam van toon:

Houdt hij zich eerst nog in. Dan worden de apps brutaler:

“Wat als ik nóg leuker blijk?”

Ja dan?

“Het lijkt me heeeeeel leuk jou te ontmoeten. Je bent intelligent, grappig, mooi, snel én sexy.”

“Be careful what you wish for”, app ik terug

“Wordt wel blij van dat koppie dat me aankijkt rechtsboven.”

“Maar daar staat tegenover dat ik de hot ben.”

Ik hoop het.

“Volgens mij ben je een mooie vrouw. En geil.”

Hij noemt me chickie.

“Wat denk je? Over dinsdag? Voorzichtige kus op het strand?”

“Of bye bye bij de metro?”

Hm, zoen op de wang moet kunnen.

“Ik dacht aan even tegen elkaar leunen en een zoen in je hals terwijl de zon onder gaat. Mjam. Eigenlijk wil ik je overal zoenen. Met kleffe tong over je hele lichaam. Zoeken we een plekje in de duinen. Die gedachte leidt me af.”

Verwachtingsmanagement?

“Hottie, als je nog een date wil zou ik iets aantrekkelijker proberen te klinken. Kun je óók …. zijn? Kus xxxxxxxxxxxxxxx lieverd.”

Ga slapen.

“Trustekus. Moppie. Kus in je nek en…”

De volgende ochtend gaat het vrolijk verder:

“Goedemorgen mooie,…. vrouw. Plannen? Maak me gek.”

“Zoenen, gaan we oefenen. Naast alle andere dingen die we moeten oefenen, Bella.”

“Liefie, mop, mooie meid. Al buiten geweest? Errug warm. Je hebt weinig kleding nodig!

Afkoelen?

“Hangt ervan af wat je met me doet… Ik denk dat ik je ga overal ga zoenen morgen. Wat vind je daarvan? Terwijl ik je in je ogen kijk?”

Feike pikt me op bij parkeerplaats Capelse Brug. Hij ziet uit als op de foto. Mager gezicht, bijzondere glimlach waarbij het gat achtergelaten door een missende hoektand niet misstaat.

Het is een warme dag, het strand ligt vol mensen met roodverbrande lijven, die niet naar huis willen. Op een terras in de schaduw eten we kibbeling, en drinken lauwe huiswijn uit plastic bekers. Pas als de dag overgaat in de avond en de kust veilig is voor mijn witte huid, wagen we ons op het strand. Ik ben misselijk, mijn darmen hebben last van het vette eten. De man op slippers wil niet dat zijn voeten nat worden. Het wordt een korte wandeling. Hoog tijd om naar huis te gaan. “Zullen we een weekendje Vlieland doen?”, vraagt Feike. Ik zeg niks. De rest van de autorit is het stil. Op de parkeerplaats geeft hij me een zoen… op de wang. En een boek. Over liefde, lust en ellende. Ik ben lichtelijk teleurgesteld en een beetje verward. “Dag”, zegt de man. Dan gaan we ieder een andere kant op….