LUIE HUISVROUWENSPRAY

Ik geef het maar meteen toe. Ik hou niet van het huishouden/ ben er niet goed in/ heb er geen tijd voor, et cetera et cetera. Want hoe dan ook, het is gewoon niet mijn ding. Ik heb nl. andere hobby’s zeg ik altijd (zoals bijvoorbeeld het schrijven van deze enige blog!). Maar aan de andere kant hou ik wel van lekker schone spulletjes. En tja, dat zijn best lastige uitersten…. Nu hebben we thuis gelukkig  steun en toeverlaat Cora die regelmatig het huis laat blinken en stralen. Maar die pakt natuurlijk niet de binnenkant van mijn toilettasje aan, of mijn toetsenbord, om maar iets te noemen. Terwijl het geen overbodige luxe is om ook deze artikelen eens even lekker een beetje te ontsmetten…..

1Maar nu is er hoop voor anti-huishoudkundige types zoals ik. Soap Recommends heeft nl. de luie huisvrouwenspray ‘Mrs. Phobiac’ op de markt gebracht, waarmee je in een paar pufjes je zonnebril, telefoon of haarborstel weer helemaal laat shinen. Ook je make-up kwasten en pincet krijgen met deze spray een heerlijk fris en nieuw leven. Mrs. Phobiac zit in een grappig en handig flesje (past in je tas) en je schijnt er zelfs je nagels mee te kunnen reinigen voordat je deze gaat lakken (heb ik nog niet geprobeerd).

Kortom, dit wondermiddel is ideaal voor de moderne anti-poetsvrouw, maar ook voor de fanatieke cleaners onder ons, die snel hun spulletjes nog even een extra beurt willen geven!

Mrs. Phobiac van Soap Recommends is verkrijgbaar via de webshop van Soap Treatment Store en kost 10,95 euro.

1