MADAME ROSE #2

Madame Rose is manager van een groot en luxueus bordeel in een niet nader te noemen stad. Op sommige zaterdagen deelt zij haar bijzondere werkverhalen op Forever39.nl.

– Bordeel op stelten –

Veel dames werken bij ons gemiddeld zo’n 12 tot 15 uur per dag. Je kunt je voorstellen dat het hierdoor af en toe net lijkt of dat je hele wereld alleen maar in en om het bordeel bestaat. Een leuke huiselijk ingerichte gemeenschappelijke ruimte waar de dames zich af en toe kunnen terugtrekken voor een kop koffie of een hapje is dan ook echt een must. Om deze ‘huiskamer’ nog meer sfeer te geven hebben wij de mandjes van onze (zeer eigenwijze) bordeelpoezen Mimi en Floortje daar ook een plekje gegeven. Tot groot genoegen van de dames. Ik mag wel zeggen dat het de meest verwende mormels zijn van het westelijk halfrond. Stiekem gooi ik af en toe de (uiteraard goed bedoelde) poezensnoepjes en lekkernijen weg. Zeker Floortje begint inmiddels het model van een voetenbankje te krijgen ondanks dat ze de hele dag in het bordeel rondsluipt en trappen op en af loopt. Hierdoor maakt Floortje soms grote avonturen mee, die niet aan een normale huis-, tuin-en keukenpoes zijn besteed…

Ons bordeel kent 2 SM-experts. Allereerst Katarina, een donkerharige oogverblindende Russische schone met cupmaat F en een echte wespentaille. Deze dame zien we bijna nooit omdat haar hele kamer is uitgerust met al het mogelijke SM-speelgoed (er kan werkelijk geen zweepje meer bij!), zodat ze haar kamer niet af hoeft om aan de slag te gaan. Onze andere SM-dame is Nada, blond met idem figuur, maar zij maakt daarentegen graag gebruik van onze rijk geoutilleerde SM-kelder. Deze kelder bevindt zich in de catacombe van het bordeel. Na het afdalen van een uitgesleten ronde stenen trapje, kom je aan in de donkere gewelven waar je een ruimte betreedt met grote zilveren kandelaren en een enorm houten kruis, voorzien van lederen banden om iemand met handen en voeten aan vast te binden. Er is ook een pijnbank, een ijzeren gevangeniskooi en aan de muren hangt een grote collectie zweepjes, maskers, riemen, hakken, korsetten en kousen. Kortom alles wat er nodig is om de clientèle een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Deze kelder is altijd afgesloten omdat deze speciaal afgehuurd dient te worden. De keykeeper ben ik. Indien gewenst open ik de deur naar de kelder toe en de gewenste deur beneden (we hebben behalve de SM-kamer nl. ook nog andere “speciale” ruimtes). Na gebruik sluit ik de ruimte altijd weer af. Zo ook afgelopen dinsdagavond. Na controle van de SM-ruimte en het afsluiten hiervan, maakte ik mij klaar om lekker te gaan slapen (het was inmiddels 2:30 uur ’s nachts). Vanuit mijn bed doe ik dan altijd nog een laatste camera check op het grote scherm (in het hele pand hangen camera’s, behalve op de kamers). Opeens zag ik op de beelden een aantal schaars geklede dames heen en weer rennen en druk gebaren. In no time had iemand ook op een noodknop gedrukt (deze hangen overal in het pand), waardoor nog geen minuut later de politie binnen stond. Het was een kakofonie van Roemeens, Bulgaars, en Hongaars en we konden er geen touw aan vastknopen. Wat ik er uiteindelijk van begreep is dat er een heus bordeelspook zou rondwaren in de kelder dat ook nog eens gruwelijke geluiden maakte (dames werkzaam in deze branche zijn nl. over het algemeen zeer bijgelovig en gevoelig voor het occulte).

We gingen met het bonte gezelschap (dames en politie) aarzelend richting SM-kelderdeur, waar een oorverdovend soort gekrijs en gerammel uitklonk. Zou er dan toch echt een spook zijn? We openden de deur naar de SM kamer en de agent die de deur opendeed, werd vervolgens besprongen door…… Floortje! Het arme beest heeft waarschijnlijk de hele SM-sessie meebeleeft vanachter het gordijn en is vervolgens opgesloten in de kamer. Alles lag ondersteboven en onze Floortje was danig in paniek. Zo zie je dat het leven als bordeelpoes niet geheel zonder risico is. De arm der wet zag er gelukkig de humor van in en de dames (uiteindelijk) ook. En Floortje? Die heeft er weer een halve kilo in gewicht bij na de onvermijdelijke ‘troost’ hapjes. En ik zal dus voortaan beter opletten voordat ik de deur van bepaalde ruimtes afsluit….

Till next time!

Madame Rose X