MIJN (VERLATE) EINDEJAARSGESPREK

Jeetje, we zijn alweer in het nieuwe jaar! Hoog tijd dus voor een jaarlijkse evaluatie. Oftewel een eindejaarsgesprek. Geen tijd voor gehad in december, maar dat komt op de werkvloer ook wel vaker voor kan ik me herinneren. Tegenwoordig heb ik geen werkgever meer, dus ook geen ‘echt’ eindejaarsgesprek. Maar toch valt er genoeg te evalueren, lees je mee?

Hoe ging het?

Tja, ik heb dus geen chef die mij beoordeelt. Maar evengoed vind ik het wel belangrijk om terug te kijken. Dus wat ging er goed afgelopen afgelopen jaar? Wat kan er beter? Ik zal je eerst vertellen wat ik er allemaal zelf van vond.

De feiten

Allereerst de facts & figures. De blog is hard gegroeid (yeah!) en daar ben ik super blij mee. Vorig jaar was ik nog helemaal hotel de botel als ik in een maand 3.000 bezoekers kreeg op de site. Maar in 2017 is dit aantal best gegroeid. Laatst waren er zelfs meer dan 8.000 unieke bezoekers in 1 maand! Echt té leuk dat jullie ook daadwerkelijk de artikelen lezen en terugkomen naar de site. Dat weet je nl. ook allemaal niet van te voren ;-).

Terugkijken

Afgelopen jaar ben ik mij wat meer gaan toeleggen op anti-aging. Ik heb gemerkt dat hier een grote passie van mij ligt. Ik leer en deel dan ook graag van alles en nog wat over dit onderwerp. Maar alleen maar over anti-aging bloggen vind ik een beetje te eenzijdig. Daarom speelde lifestyle ook nog steeds een belangrijke rol afgelopen jaar. Bijvoorbeeld elke maandagmorgen heb ik jullie een gezellige update gegeven van mijn leventje hier aan de Cote d’Azur. Ook kreeg  je het afgelopen jaar regelmatig updates van goede restaurants, verantwoorde gerechtjes, leuke bestemmingen en de laatste mode updates. Maar dit deed ik allemaal niet alleen. Er waren regelmatig diverse enthousiaste gastschrijvers die hun steentje bijdroegen. Super veel dank daarvoor Annemarie & co, Suus, Carien, Anne-Marie (met streepje ;-), Selma en Marguerite en haar team!

Aandachtspunten

In 2017 heb ik vooral aandacht gegeven aan het mooie uiterlijk, de buitenkant. De binnenkant, die natuurlijk ook mooi moet zijn, is daarbij een beetje onderbelicht gebleven. En dat terwijl ik dit ook zóóó’n inspirerend onderwerp vind. Ik lees bijvoorbeeld veel boeken over het krijgen van de beste versie van je innerlijk. Dus hoe krijg je het leven nog leuker en relaxter dan het al is? Ook zijn er afgelopen jaar niet genoeg inspirerende power women aan bod gekomen, terwijl het juist zo interessant kan zijn om van hen te leren hoe ze in het leven staan.

Wat brengt 2018?

Daarnet had ik het over de aandachtspunten, waar ik in het nieuwe jaar meer mee wil gaan doen. Dus ietsje meer aandacht voor het innerlijk en boeiende, krachtige vrouwen.

Verder vertelde ik je al dat ik enorm enthousiast kan worden van alles wat met anti-aging te maken heeft. Ik wil het komende jaar dan ook 1 per week iets over dit onderwerp gaan schrijven. Je kan nl. zoveel effect bereiken als je de juiste producten gebruikt en de juiste lifestyle erop nahoudt!

Verder wil ik de wekelijkse persoonlijke update erin houden. Ik vind het nl. heel gezellig om jullie een beetje deelgenoot te maken van mijn leven hier in Frankrijk. En daarnaast is het natuurlijk ook een goed middel om jullie op de hoogte te houden van de nieuwe blogs.

Tot slot blijf ik ook lifestyle een belangrijk onderwerp vinden. Dus items over leuke steden, mijn favoriete eetadresjes en de mode updates. Of hoe je in vorm blijft. Dat soort zaken.

Wat vind jij?

Ok, genoeg nu over mijn ideeën. Wat vind jij er eigenlijk allemaal van? Vind je de blog leuk? Deel jij ook mijn passie voor alles wat met anti-aging te maken heeft? En vind je het gezellig dat ik elke week een persoonlijke update geef? Of boeit het je totaal niet dat ik van zon, zee en strand hou en zou je bijvoorbeeld meer mode items willen?

Je begrijpt: ik roep zo maar wat. Waar het om gaat is dat ik graag van jou zou willen horen wat jij van Forever 39 vindt. Wat vind je leuk of wat mis je juist? Wat kan er anders dit jaar? Ik zou het super fijn vinden als je jouw mening met mij zou willen delen. Dat zou voor mij de ultieme bonus zijn! Dus mail/ fax/ pm me alsjeblieft met jouw mening. Zie onder dit artikel hoe je me kan bereiken.

Super veel dank alvast en we gaan er weer een mooi en inspirerend jaar met elkaar van maken!

Liefs,

Mo

mail: mo@forever39.nl

Fb: Forever39NL (je kan natuurlijk ook gewoon onderaan dit artikel op FB jouw mening achterlaten)

Instagram: Forever39