EEN MOOI NIEUW JAAR

Lieve allemaal, het nieuwe jaar is aangebroken. Ik hoop allereerst dat al je wensen zullen uitkomen! Zelf heb ik eigenlijk niet zoveel te wensen want ik ben super gelukkig met hoe alles gaat.

Wel heb ik het voornemen om komend jaar iets bewuster te gaan leven. Dus meer tijd inruimen voor dingen die het leven extra bijzonder maken. Het is nl. zo verleidelijk je te verliezen in de waan van de dag. Voordat je het weet is er weer een dag voorbij, of een week, maand en zelfs een jaar. De tijd glipt gewoon door je vingers (ja, zelfs hier in Zuid-Frankrijk!) Zonde, want daardoor kom je niet toe aan de pareltjes.

Wat wil ik anders gaan doen in 2018? Simpel, ik wil meer genieten van de prachtige omgeving om mij heen. Ik woon nl. op een super fijn plekje met zon, zee en prachtige natuur onder handbereik. Ideaal dus om te hiken of te “downward-facing-doggen” op het strand. Of om een keertje het ontbijt in te pakken en daarna op te peuzelen vanaf een woeste klif terwijl de zon opkomt. En wat dacht je van 100 meter platliggen in een lagune met bijna wit zand? Beetje gek toch, dat dit soort heerlijke praktijken nog niet tot mijn standaard weekpatroon behoren! In het nieuwe jaar ga ik dan ook elke vrijdagochtend reserveren voor eindeloos genieten van al het moois wat de Zuid-Franse natuur te bieden heeft. Heerlijk, ik kan me er helemaal op verheugen! Uiteraard laat ik je af en toe weten hoe het bevalt.

En hoe zit het bij jou? Heb jij ook een brandend verlangen voor 2018? Ik zou zeggen: go for it!!!

? Mo

Ps: deze week heb ik nog even lekker kerstreces met mijn familie. Vanaf komende maandag kan je weer volgens het bekende ritme (maandag/woensdag/zaterdag) nieuwe artikelen vinden op je favoriete blog!