SCHOENCADEAUTJES RETURN TO SENDER (+KORTING!!!)

Joehoe, de goedheiligman is weer in het land! Weet je nog niet wat je aan hem gaat vragen? Check dan deze super leuke items van Return to Sender. Ze zijn allemaal beneden de 15,00 euro en daarbij krijg je tot 30 november ook nog eens 30% korting. Plus je steunt met je aankoop het goede doel. Snel kijken dus!

Return to Sender

Mocht je Return to Sender nog niet kennen: dit duurzame merk is door Katja Schuurman en haar vriendin Tessa Vos opgericht. Return to Sender maakt samen met locale ambachtslieden producten tegen betaling van normale lonen. Vervolgens worden de handgemaakte spullen in Nederland verkocht, waarna de opbrengst weer terugvloeit naar de landen waar de producten worden gemaakt. Een super mooi initiatief dat ik volledig ondersteun en waar ik sinds kort graag ambassadeur voor ben.

Korting in de webshop

Maar RTS probeert niet alleen op een geweldige manier de armoede te bestrijden. Ze hebben nl. ook nog eens echt leuke spullen. Hieronder zie je slechts een greep uit hun assortiment, neem vooral dus zelf eens een kijkje op hun site www.returntosender.nl. Je vindt er namelijk altijd iets leuks. Bovendien krijg je tot 30 november maar liefst 30% korting op hun gehele assortiment (ja Sint, dat geldt ook voor u!). Gebruik hiervoor de code “ikbenfan”. Ps: het is guilty vrij shoppen, want je geeft hiermee anderen zicht op een betere toekomst. Kan je dat mooi tegen je man zeggen, mocht hij gaan zeuren als de pakketdienst weer eens aanbelt ;-).

CLUTCH

clutch return to sender

Deze fleurige clutch kan je als toilettas gebruiken, maar ook als kek avondtasje. Super handig dus! Ik heb hem ook en ben er helemaal verliefd op. Voor 14,95 euro heb je een eigen exemplaar. Hij is er trouwens ook in het blauw.

GOUD GEWEVEN THEELICHT

kandelaar return to sender

Gezellig toch, zo’n kandelaartje in deze donkere dagen? Het is met de hand gevlochten in Noord-India en is verkrijgbaar vanaf 8,95 euro.

NOTITIEBOEKJE

notitieboekje return to sender

Voor al je duistere geheimen of gewoon de boodschappen. In diverse kleuren, motiefjes en maten vanaf 4,95 euro.

LUCK IN A BOX

Luck in a box is een origineel cadeau met symbolische betekenis. In het lieve handgeschepte doosje zit een zilverkleurige bel, een potlood en papier. Zodra je een boodschap hebt geschreven en het belletje rinkelt, zal je wens uitkomen. Nou, dat willen we allemaal toch wel???? Prijs: 9,95 euro

PORSELEINEN MOKKEN EN BAKJES

MOK RETURN TO SENDER

Ideaal om je pepernoten en warme chocolademelk in te doen! Of je rauwkost en groene thee, dat mag natuurlijk ook ;-). De mok kost 7,95 euro en het bakje is verkrijgbaar vanaf 6,95 euro.

Ps: draag jij Return to Sender ook een warm hart toe? Deel en like dan aub dit bericht; hiermee help je deze mooie organisatie met hun strijd tegen de armoede. Thanks a lot!!!!

x Mo