SPICE IT UP!

Oelala, deze week hebben we Antoinette Kleinsman in de Pop-up Store, die onder het label ‘LoveSations‘ luxe intieme producten verkoopt. Nieuwsgierig naar wat dat allemaal precies inhoudt? Lees dan snel de blog van deze ondernemende dame.

Spice it up!

Wat ontzettend leuk dat ik een blog mag schrijven voor Forever 39! Helemaal omdat ons nieuwe merk juist gericht is op jullie; vrouwen die volop in het leven staan en die willen genieten van mooie en goede dingen.

1cIk zit zelf al jaren in de mode en ben een jaar geleden gevraagd om mee te denken in het creatieve proces voor het ontwikkelen van luxe intieme producten voor vrouwen. Daar moest even een knop om bij mij, niet zo zeer omdat ik geen ervaring heb met het gebruik van LoveToys, maar er mijn werk van te gaan maken is toch iets anders. Maar na het lezen van een of meerdere boeken van 50shades zijn we toch allemaal wel benieuwd geworden naar de producten die mr Grey gebruikt… Nu een klein jaar verder is ons merk afgelopen maart gelanceerd, ziet de collectie er super uit en is onze verpakking meer dan luxe. Het is echt ons doel om meer vrouwen te laten ervaren wat je kunt toevoegen in de slaapkamer en om je relatie of zelfs je huwelijk naar een hoger niveau te brengen. Het is een collectie van vrouwen en vooral voor vrouwen.

Benieuwd naar onze collectie?

1cEen tipje van de sluier….onze zijdezachte massage oliën. Deze zijn parabenen vrij, 100% bodyproof en geproduceerd in Nederland.  Als je deze olie 1 keer hebt geprobeerd wil je niet meer anders. Heerlijk om een massage van te krijgen of te geven. Naast ons assortiment in LoveToys (die allemaal USB-oplaadbaar zijn!) hebben wij ook mooie luxe Giftdozen samengesteld waarin een totaal pakket zit. Origineel om cadeau te geven maar ook fijn voor een romantische avond met je partner of om mee te nemen op reis.

De verkoop van ons merk vindt voornamelijk plaats via gezellige Parties bij jou thuis, waarbij je je vriendinnen kunt uitnodigen. Tijdens deze avond vertellen wij je alles over de collectie, kun je de producten voelen en testen en vertellen wij je alle Do’s en Dont’s en Tips en Tricks die je moet weten. Het zijn over het algemeen erg gezellige avonden, waarbij natuurlijk ook het nodige wordt gelachen. Stuur me gerust een e-mailtje als je dit een keertje leuk lijkt, of als je vragen hebt!

Hartelijke groet,

Antoinette

info@lovesations.com
www.lovesations.eu

1c