TREND: STATEMENT SIERADEN

Leuk, leuk! De Pop-up styliste van Forever 39, Selma Cuppers heeft weer een lekkere trend update gemaakt. Deze keer vertelt ze je alles over de must have sieraden voor dit seizoen. O.k. Sel, …….vertel!

Make a statement 
Hi modemeisjes & fashionable ladies, het wordt hoog tijd om een statement te maken ! Ik had het al kort genoemd in mijn laatste blog over de trends voor SS17 en wil toch wel één hele fijne trend eruit halen en wat meer aandacht geven.
Op de Modefabriek 2017 en het nodige research werk (lees lekker veel shoppen en trends spotten) zag ik al wat ik schreef in mijn blog; er is steeds meer aandacht voor details. Investeren in mooie tassen, goede schoenen en….. statement sieraden. Hiermee kan je je bestaande outfits helemaal pimpen en/of een compleet andere draai aangeven. Hieronder zet ik drie beauty’s voor je op een rij.

Style and Stories

De sieraden van Style and Stories zijn echt fabulous. Deze Nederlandse schone importeert de meest fantastische en grootste sieraden vanuit Zuid-Amerika. Misschien heb je ze voorbij zien komen bij The Voice of Holland. Want ook topstyliste Chantal Bles is er helemaal weg van. De sieraden zijn 18 of 24k verguld en zijn prachtig ingelegd met email. Een opvallend kleurrijke aanvulling op je outfit of je nu sportief gekleed bent of voor als je naar een geweldig feest gaat. Met deze sieraden sla je echt nooit de plank mis. Ik ben zelf helemaal weg van de prachtige armbanden, maar ook de gouden kikker is een favoriet van me.
Info: www.styleandstories.com
Prijsindicatie: v.a. € 129,95

Wildthings Collectables

Klein en veel…. Deze super schattige kleine zilveren en goudkleurige oorbellen van Wildthings Collectables zijn echt té gek voor als je van klein en fijn (en veel) houdt. Hoewel je veel merken ziet van kleine en fijne sieraden, was ik vooral onder de indruk van de prijs/kwaliteit verhouding en de afwerking van de sieraden. De oorbellen kan je per stuk of als setje kopen. Ik vind het zelf heel erg leuk om meerdere verschillende oorbellen te dragen. Ik houd dan wel bewust één kant “rustig” en leef me helemaal uit in mijn andere oor met meerdere verschillende. Kies er dan wel voor om van groot naar klein te gaan. Dan oogt het rustig ondanks het feit dat je een feestje in je oor hebt hangen.
Info: www.wildthings-collectables.com
Prijsindicatie: v.a. € 12,95

Juli Dans Jewels

Mocht je je nu echt voor iets totaal anders willen gaan, dan zijn dit mijn lievelings ;-). De oorbellen van Juli Dans Jewels zijn groots, één en al sparkle en kleurrijk. Omdat ik vaak zwart en donker blauw draag, heb ik gekozen voor een combinatie van die twee kleuren. Ik ben echt een jaren ’80 kind (vette muziek en de fashion compleet hysterisch), dus je maakt me super blij met een sieraden merk zoals deze. Houd je van kleur, dan kan je je echt helemaal uitleven, maar denk ook eens aan een mooie jeans en een oversized wit overhemd (liefst van je boyfriend) en een paar van deze oorbellen is “all you need”.
Info: www.julidansjewels.nl
Prijsindicatie: v.a. € 69,95

Dus mocht je je outfit een andere draai willen geven, denk dan eens aan een paar mooie oorbellen, een opvallende ring of een kleurrijke armband. Succes verzekerd !!

xo, Selma

info sieraden of styling advies & garderobeplanning:
selma.cuppers@me.com
mob: 06-27456274