STYLING FOR X-MAS

1-jurkHet is weer dé tijd van het jaar waarin we straks compleet opgedoft aan tafel zitten, alle glitter & glamour party’s aflopen en gezellig met familie en vrienden onder de kerstboom fashionable cadeautjes mogen uitpakken! Big YAY dus!! Ik kijk er persoonlijk ieder jaar enorm naar uit en de spannende vraag is natuurlijk vooral: Wat trek ik aan! Want ja, laten we wel wezen, ik wil er, net als jij, natuurlijk smashing uitzien en minstens zo belangrijk: Volgens de laatste trends. 

Kleine introductie; mijn naam is Selma en ben in het dagelijks leven (naast getrouwd met een enorm leuke vent en moeder van de 2 leukste kids van de wereld, ja echt) personal stylist en personal shopper. Ik heb ook een tijdje een eigen boutique gehad, maar beide combineren werd te lastig, dus ben ik me gaan specialiseren in wat ik het beste kan, mensen helpen en blij maken door de juiste outfit(s) te vinden voor alle gelegenheden. 

Terug naar de feestdagen ;-). De LBD (Little Black Dress) doet het altijd goed, maar ik zeg wel, investeer bij deze keuze in een kwaliteitsjurkje. Zo’n LBD gaat jaren mee en kan je ieder jaar en bij elke gelegenheid anders stylen. Je moet dan denken aan andere schoenen of vervang je crossbody bag eens door een opvallende clutch. Verschillende sieraden kunnen je LBD ook een totaal andere look geven. Prachtige LBD’s vind je o.a. bij Sandro, Karen Millen & Maje. Budget tip: wacht tot de uitverkoop en scoor je LBD alvast voor de feestdagen van volgend jaar!

1-velvetDe trends voor dit jaar zijn vooral velvet & lace en de kleuren groen & blauw. Prachtig gewoon!! Het fijne hiervan is dat je deze stoffen gewoon na de feestdagen lekker door kan dragen. Ik bedoel, heb je net die toffe top gescoord, zou toch jammer zijn als je die maar één keer kan dragen niet?! Ik ben er een groot voorstander van dat je een item op meerdere manieren kan dragen en laten de party items van dit seizoen zich daarvoor nu net bij uitstek prima lenen.

Dus koop lekker die velvet top met een mooie rok eronder. Na de feestdagen kun je diezelfde rok met een oversized trui en je stoere boots combineren of wat dacht je van je boyfriend ripped jeans en een kanten top, die je aan had op je X-Mas party bij je vriendin, en je biker jasje? Prima toch?! Mijn tip is dus wel dat je de trend items “los” koopt; dus een kanten top, velvet top of rok of als je helemaal trendy bent velvet flare broek, want dan die items kun je dus gewoon lekker doordragen.

Mocht je toch voor een jurkje willen gaan ook prima natuurlijk, maar kijk toch ook eens of er een matching top en rok te koop is, dan heb je hetzelfde effect en kan je het daarna nog los combineren. Ook “handig” als je meerdere feestjes gepland hebt en niet al je geld wilt uitgeven aan party outfits, maar ook nog leuke cadeautjes onder de kerstboom wilt neerleggen! Mix & match is the key!

Ik hoop dat jullie met veel plezier mijn blog gelezen hebben en vooral lekker aan de slag gaan met de tips! Merry X-Mas & Fashionable 2017

xo, Selma
Insta: selma_cuppers
Wil je persoonlijk styling advies, neem gerust vrijblijvend contact met me op. 06-27456274

selma-cuppers-www-forever39-nl