TO THE MÁX

Bij Forever 39 vind je zo nu en dan verhalen door en over powerwomen met een goede smaak en/of een interessant verhaal. Deze keer: Máxima van Oranje- Zorreguieta. Zij vervult diverse hoogstaande functies binnen ons Koninkrijk, maar ook internationaal heeft zij verschillende interessante nevenbetrekkingen. Máxima woont in Wassenaar en heeft de mooie leeftijd van Forever 39 bereikt.

1bWaar word je blij van?

In de eerste plaats van mijn gezin. Ik wil zo veel mogelijk bij mijn kinderen in de buurt zijn en onderdeel uitmaken van hun levens. Verder krijg ik energie door mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken.

Favoriete kledingmerk?

1a

Ik ben groot fan van het modehuis Natan van de Belgische ontwerper Edouard Vermeulen. Hij is meesterlijk in het aanvoelen van zijn clientèle en in zijn creaties voel je je altijd zelfverzekerd. Zijn ontwerpen zijn tijdloos, perfect op het lijf gesneden en stralen grandeur uit zonder saai te zijn. Ideaal voor mijn werk. Daarbij kan je bij Natan écht je outfit af maken, omdat dit merk vaak schoenen en tassen aanbiedt die erbij matchen.

1bTassen

Zoals veel vrouwen heb ik een enorme tassentik. Ik heb ze in alle kleuren van de regenboog en in alle soorten en maten. Echt dol ben ik bijvoorbeeld op mijn grijze 2.55 van Chanel. Deze tas is zowel klassiek als modern en past eigenlijk bij elke outfit. Dit model heb ik ook nog in het wit.

1aVerder kreeg ik laatst tijdens een werkbezoek in Frankrijk een prachtige kalfslederen clutch van Dior cadeau waar ik ook erg blij mee ben.

 

 

1bMooie schoenen? 

Louboutin’s! Prachtige heels die elke outfit ’to the max’ brengen. Ik heb meerdere schoenen van dit merk; o.a. klassieke lakpumps en grijze peeptoes. Maar ook Sergio Rossi maakt prachtige, originele schoenen. Bij hem slaag ik eveneens vaak.

 

Editors note: ik heb mij voor het schrijven van dit artikel laten inspireren door foto’s van Máxima. Zelf heeft zij hieraan geen medewerking verleend.
@ de RVD: uiteraard is Máxima altijd welkom in de Pop-up Store van Forever 39!

? Mo

1b