WHAT’S NEXT?

Hallo gorgeous, is het nog een beetje uit te houden daar met die zomerse temperaturen? Volgens mij zit vandaag heel Nederland op het strand om daarna naadloos over te schakelen naar verschroeide kippenboutjes en worstjes. Groot gelijk!

Hier is het ook lekker warm, maar niet té. Gelukkig niet, want we waren naar Monaco om daar de training van de Grand Prix te zien vanaf de tribune. Echt heel leuk om dat bijzondere sfeertje van de F1 te kunnen meemaken en de raceauto’s voorbij te zien (en horen!!!) zoeven. Ook de lunch was heel speciaal: ons restaurant grensde aan het motorhome waar de coureurs verbleven. Terwijl wij lekkere hapjes aan het nuttige waren, kwam er van alles voorbij. Onze eigen Max, Vettel, Raikkonen, Button, Massa, noem ze maar op. Maar de meeste indruk maakte de langs paraderende invalcoureur Antonio Giovinazzi (zie foto) en dan heb ik het niet persé over zijn rij kwaliteiten (hij mocht nl. deze keer niet meedoen, snap jij dat nou? ?). Ps: toch knap hé, van Max, die 5e plek!

Genoeg nu over de GP en over naar de line up van Forever 39 voor komende week. Wat kan je allemaal verwachten?

Dinsdag om 20:00 uur is de uitslag van de winactie van het boek “Fitness for your face”. We mogen maar liefst 3 exemplaren weggeven, dus doe vooral snel nog even mee als je kans wilt maken!

Verder heb ik het geweldige Franse cosmetica huis Novexpert ontdekt. Dat is een leuke bijkomstigheid van hier in Frankrijk wonen: allemaal leuke nieuwe merken leren kennen! Ik testte hun vitamine C-serum. Wist je dat vitamine C echt onmisbaar is in je beauty routine?  Het beschermt nl. tegen vrije radicalen die je collageen proberen aan te vallen. Zie mijn blog van donderdag voor mijn mening over het vitamine C-serum van Novexpert dat ik probeerde.

Op dit moment zijn we allemaal wat meer met ons figuur bezig (tja, want met de snelheid van een Formule 1 auto komt die bikinitijd er aan, he?!). Maar wist je dat je met kleine aanpassingen in je avondeten al behoorlijk wat resultaat kan boeken? Lees zaterdag alle ins en outs én praktische tips.

Geniet nog lekker van de zwoele avond en liefs,

?Mo

?vroemmmmm…..