WHAT’S NEXT?

Hi there, gaat het goed? Hier alles fijn en goed. Het wordt hier aan de Franse zuid kust steeds drukker en je kan echt merken dat het seizoen is begonnen. Dus dat betekent weer files (helaas) en ruim van te voren je restaurant boeken. Maar ook wel weer heel fijn, want steeds vaker komen vrienden uit Nederland over. Super leuk, Hollandse gezelligheid. Gewoon weer even in je moederstaal kunnen lachen, kletsen en dezelfde humor hebben, dat is goud waard.

Hoewel we inmiddels ook steeds meer contact krijgen met de Franse locals, wat ook heel waardevol is. Je moet er alleen wel meer moeite voor doen, want Fransen kijken over het algemeen erg de kat uit de boom. Verder moet je vooral niet te Hollands direct zijn, want daar schrikken ze een beetje van. Daar kunnen we ons in het (vrijpostige) Nederland weinig bij voorstellen, haha! Maar inmiddels is her en der het ijs gebroken en mogen we soms zelfs tutoyeren (in Frankrijk spreek je elkaar in principe met “u” aan). Sterker nog, we worden nu door Fransen gezellig uitgenodigd voor borrels, evenementen en andere activiteiten. Het gaat dus goed met de integratie!

Dan, tadadaahhhhhh……de blog. Wat gaat er deze week allemaal gebeuren bij Forever 39?

Allereerst hebben we dinsdag weer een smaakvol gerechtje van onze pop-up kok Suzanne Kroon. Gewoon lekker én verantwoord, precies zoals je van onze Suus gewend bent.

Verder is iedereen (zo nu en dan) lekker van het zonnetje aan het genieten. Belangrijk is wel dat je jezelf goed beschermt tegen die fijne zonnestralen. Ik heb een mooi poeder ontdekt, dat niet alleen fijn dekt, maar ook nog eens een Spf 30 bevat. Donderdag meer details!

Tot slot wijd ik zaterdag een speciale blog aan alcohol en de slanke lijn. Als je Forever 39 en mijn Instagram account al langer volgt, dan weet je dat ik wel van een glaasje hou (ken je die uitdrukking nog: ‘ik spuug er niet in’?). Maar man-0-man, wat zijn die heerlijke glaasjes toch killing voor je figuur! Misschien zelfs nog wel meer dan je denkt. Meer weten? Lees dan alle ins en outs in het artikel van zaterdag.

Zo, dat was het weer. Geniet nog heerlijk van je extra vrije dag morgen, beloofd?

Liefs,

?Mo