WHAT’S NEXT?

Vrolijk Pasen! Ik hoop dat je een leuke eerste paasdag hebt gehad. En dat je deze feestdag gezellig hebt doorgebracht met je dierbaren en wellicht met een lekker hapje en drankje erbij. Met de paasconsumpties én gezelligheid zat het bij mij in ieder geval wel goed, hik! Morgen maar even een extra rondje wandelen, haha. Nb: ik durf bijna niet te vertellen dat we het paasontbijt hier in Frankrijk vanochtend buiten hebben genuttigd. Het zonnescherm moest zelfs naar beneden omdat het te warm werd… Bizar, hoe anders het kan zijn op 1300 km afstand, konden we het maar een beetje middelen, toch?

Verder ben je vast benieuwd wat er deze week allemaal op het program staat bij Forever 39. We trappen als vanouds maandagavond de week af met een nabeschouwing van de (nog komende?) boerenliefde die heel Nederland al weken in zijn greep houdt. Van mij mag er in ieder geval meer worden gezoend!

Dinsdag vragen we de leuke Rotterdamse powervrouw Anouk Derks het hemd van haar lijf. Ik zat toevallig in het vliegtuig vanuit Nice naast Anouk (die ik nog niet kende) en we bleken veel gemeen te hebben.  Anouk verklapt in haar interview o.a. een paar goede restaurant tips in 010.

En verder ben ik bij de Haagse anti-aging arts Ernst-Jan van Gellicum geweest. Hij heeft mij helemaal binnenste buiten gekeerd en een A-4 tje vol met praktische tips gegeven om mijn huidje en algehele conditie zo lang mogelijk op top niveau te houden. Erg interessant en ik sta te popelen om zijn adviezen op te volgen. Zaterdag kan je hierover alle ins en outs lezen.

Kortom, genoeg leuks deze week bij Forever 39!

Geniet nog lekker van je paasdagen.

?Mo ?