WHAT’S UP?

Hallo beauty, hoe gaat het met je? Misschien weer je eerste werkdagje vandaag? Altijd weer even wennen zo na de vakantie, toch? Gelukkig hebben we altijd de foto’s nog ;-). Maar aan de andere kant is het ook wel weer fijn om je ritme te kunnen oppakken, vind ik. Zo ben ik na onze thuiskomst weer wat beter aan het letten op mijn alcohol consumptie, wandel ik er lustig op los en ben ik 2 à 3 keer per week in de sportschool te vinden. Daar duik ik vooral het krachthonk in, bijvoorbeeld om 80 kilo te legpressen tussen de grote mannen en ook steeds meer vrouwen. Hoe groter je spieren, hoe meer vet je verbrandt. Maar daarmee ben je er nog niet, ben ik achtergekomen. Calorie inname is nl. ook heel belangrijk, net als de hoeveelheid koolhydraten, vetten en eiwitten. Maar ja, hoe kom je er nu precies achter of je van alles wel de juiste portie binnenkrijgt? In mijn blog van komende zaterdag vertel ik je hier meer over.

Verder kwam ik deze vakantie eindelijk weer eens aan een boek toe. Het werd ‘Tot op de draad’, een boek dat ik al een tijdje geleden opgestuurd kreeg van de uitgeverij.  Woensdag vertel ik je wat ik ervan vond.

Kortom, check ook deze week weer je favoriete blog voor leuke nieuwe artikelen.

ps: hou je haaks mocht je net weer begonnen zijn!

?Mo