WHAT’S UP?

Hi gorgeous, wat hoor ik nu? Je kan woensdag gewoon naar het strand gaan hoor, want het gaat prachtig weer worden (het staat in de Telegraaf, dus het is waar ;-))! Ik kan niet in je agenda kijken, maar als het even kan zou ik gewoon maar lekker een dagje vrijnemen om nog één keer die fleurige bikini aan te trekken. In Nederland weet je het immers nooit.

Zo waren er vorige week gezellig Hollandse vrienden bij ons in het zeer warme en zonnige Zuid-Frankrijk op bezoek. Ze vertrokken afgelopen vrijdag (na diverse laatste plonsen in het zwembad) met stralende strakblauwe lucht hier vandaan, om vervolgens in Den Haag -letterlijk- de stromende regen aan te komen. Tja, somethings will never change… Dus pak je kans en geniet nog even lekker van die mooie stranddag. Beloofd?

En wat gaat er allemaal qua blog gebeuren deze week?

Misschien heb je mijn eerste artikel over ‘flexibel dieten‘ nog niet gezien, maar ik ben momenteel redelijk in de ban van deze manier van gewichtsbeheersing. Kernwoorden zijn: afvallen + flexibiliteit + tailormade. Komende zaterdag zal ik je iets meer vertellen over deze fijne methode.

Verder heb ik het Franse cosmeceuticalmerk ‘Novexpert‘ een tijdje geleden ontdekt. Ik probeerde al hun magische Vitamine C-serum, maar nu was het de beurt aan het hyaluronzuur. Lees woensdag mijn bevindingen hierover.

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Geniet van de week en vergeet woensdag vooral niet naar buiten te gaan!

?Mo☀️