WHAT’S UP?

Bonjour, hoe gaat het met je? Heb je een lekker weekend gehad? Wij zijn hier in ieder geval nog op en top in de vakantiemodus. De kinderen hoeven zich in Frankrijk nl. pas volgende week weer op school te melden, dus het gaat er allemaal nog steeds erg relaxed aan toe. Verder verdwijnen de toeristen weer langzaam naar huis, waardoor het hier weer wat rustiger aan het worden is.

Best bijzonder, hoe deze Zuid-Franse regio 8 weken per jaar het middelpunt der aarde lijkt te zijn, met alle mooie paradijsvogels die uit alle windstreken komen aanvliegen. Zo hield Leonardo diCaprio vorige maand zo ongeveer in onze achtertuin een benefiet avond waar niet werd bezuinigd op celebs. Madonna herself liet haar keeltje horen en deed een dansje, Lenny Gravitz pingelde op zijn gitaar en Doutzen en haar vriendinnen waren er om het geheel wat op te leuken. En dat allemaal voor een enorm goed doel: het redden van de aarde. Super nobel allemaal, maar wel een beetje jammer dat weldoener Leonardo zich de hele zomer in de baai van Saint-Tropez op een mega jacht (maatje fregatschip) liet rondvaren, met een dagelijkse CO2 uitstoot die de totale ochtend- én avondspits tussen Amsterdam en Rotterdam liet verbleken. Tja…..

Over nu naar de blog, wat kan je verwachten deze week?

Woensdag is het weer eens de beurt aan de vriendinnen van de Van Rosmalenkliniek. Deze keer gaan ze iets dieper in op het onderwerp ‘Botox’, altijd interessant!

Verder ben ik nog steeds helemaal enthousiast over afvallen door middel van een ‘flexibel dieet‘. Vorige week kon je alles leren over het effect van calorieën op je figuur. Komende zaterdag gaat de blog over de juiste verhouding tussen eiwitten, koolhydraten en vetten. Als je een beetje met beleid omgaat met deze voedingsstoffen, kan je echt zonder te veel moeite een mooi resultaat behalen.

Kortom, er komen weer leuke nieuwe artikelen aan!

Geniet van je week (er komt ook weer wat zon, geloof ik?) en liefs,

?Mo