WHAT’S UP?

Hello lady, hoe was jouw weekend? Wij zijn hier zo ongeveer weggespoeld, want afgelopen zaterdag kwam het letterlijk met bakken naar beneden. Ja, ook hier in Zuid-Frankrijk kan dat (heel soms) gebeuren…. Moet wel eerlijk zeggen dat je hoosbuien snel ontwent (of verdringt ?), ook al heb je vroeger als ras Hollandse door weer en wind door de polders heen gefietst. Maar goed, het was niet zo maar een buitje. Zo stond er in onze garage maar liefst 15 cm water en alle spulletjes dreven lekker rustig rond. Zondag scheen gelukkig weer als vanouds volop de zon. Wat natuurlijk super goed uitkwam in verband met de doorweekte inboedel uit de garage. Dus we hebben lekker alles buiten in de tuin te drogen gelegd en aan het einde van de dag waren de spullen weer kurkdroog. En hield niets ons meer tegen om daarna heerlijk een glaasje wijn te drinken in de haven van Saint-Tropez bij een ondergaande zon ;-).

Wat kan je verder deze week allemaal qua blog verwachten?

Komende woensdag hebben we een beetje spannend onderwerp, zo vind ik zelf. We gaan het nl. hebben over permanente make-up. Ik vroeg de deskundige Anne Aaldering het hemd van het lijf en na het lezen van dit artikel weet je alles!

Verder verklap ik je in de blog van zaterdag hoe ik ooit 10 kilo’s blijvend ben afgevallen. Je weet misschien dat ik best wel een Bourgondiër ben en van het goede leven hou. Toch heb ik een aantal gemakkelijke aanpassingen in mijn lifestyle weten door te voeren, waardoor die 10 kilo’s gewoon zijn verdwenen. Lees zaterdag mijn 10 beste en meeste praktische tips, zonder dat je op een houtje hoeft te bijten (want het moet wel allemaal een beetje gezellig blijven, hè?!).

Nou , dat was ‘m weer. Fijne week en liefs,

?Mo

ps: als je Forever 39 leuk vindt, zou je dan af en toe mijn artikelen willen liken en delen of Facebook? Daar maak je me echt heel blij mee, thanks!