WHAT’S UP?

Hallo gorgeous, hoe gaat het met je? Ik ben even een weekje in Nederland, echt super leuk. Maar ook best een volle week, want ik race van afspraak naar afspraak. Met veel borrels en partijtjes, best gezellig dus! Zo was ik donderdag bij de lancering van ‘Bij ons in de residentie’, het glossy tijdschrift van Den Haag. Het werd in het statige Des Indes gehouden, een hotel waar ik sowieso graag kom.

Vrijdag ging ik gezellig in Leiden uit eten met vriendinnetje bij The Bishop. Echt super lekker eten in een mooie omgeving. Een aanrader! Ik heb ooit in Leiden gestudeerd en zo belandden we spontaan na het eten bij onze oude studentenvereniging. Waar we hartelijk werden ontvangen door allerlei leuke jonge studenten. Om vervolgens na aardig wat rondjes bier ietwat tipsy om 3 uur ’s nachts weer de weg naar huis te zoeken. Echt te leuk! Alleen de volgende morgen was wat minder gezellig met mijn zware hoofd, haha…

Gelukkig had ik die dag een vertroetelbehandeling bij Soap Treament Store in Rotterdam. Na deze sessie voelde ik mij als herboren en kon ik de wereld weer aan.

De blog

Uiteraard gaat de blog gewoon door, ook al maak ik momenteel ons kikkerlandje onveilig. Wat kan je allemaal verwachten?

Gezonde pancakes

Top kok Suus is gek op pompoen en heeft weer een recept bedacht. Iets met gezonde pannenkoekjes en haar oranje vrienden. Woensdag kan je lezen hoe het precies moet.

Facial

Ik had het er net al even over; mijn relaxte bezoekje aan Soap Treatment store. Zaterdag lees je hoe ze mij weer opgelapt hebben gekregen na een heftig avondje stappen.

Zo, dan ben je weer een beetje bij. Geniet van je week en tot snel!

?Mo