WHAT’S UP?

Hi dear, jeetje, wat vliegt de week toch voorbij…

Woensdag was ik nog in Nederland en gisteren stond ik alweer in Mandelieu (bij Cannes) in het zonnetje enthousiast sinterklaasliedjes te zingen. Zó leuk! Sint kwam aan met een speedboot (de stoomboot was kapot ……) in de zonovergoten haven met op de achtergrond wuivende palmbomen. Daarna barstte het kinderfeest los en werden er pakjes uitgedeeld. Voor de ouders waren er bitterballen, kibbeling en zelfs haring (géén idee waar ze die vandaan hadden getoverd). Haha, te gezellig, die Hollandse folkore. En altijd leuk om ook op afstand puur Nederlandse dingen te doen. Nostalgie…. Uiteraard waren mijn meisjes helemaal door het dolle heen. En ik vond het ook super leuk natuurlijk!

Komende week wordt het om mij heen wat rustiger. Manlief en de kinderen gaan even naar Nederland en ik blijf voor het eerst alleen achter in La Douce France. Een soort ‘Home alone’! Dus mocht je in de buurt zijn, mail me dan gerust. Kunnen we gezellig samen een roséetje drinken!

Blog

En wat kan je verder allemaal op bloggebied verwachten?

Mijn verlanglijstje

Ja, ja, nu ik de Sint weer in het echt heb gezien, ben ik natuurlijk helemaal in de stemming. Mooie reden om mijn verlanglijstje op te stellen. Eigenlijk heb ik alles al, maar er blijven toch altijd spulletjes waar je blij van wordt. Woensdag deel ik mijn diepste wensen met jullie.

De beste anti-rimpel crème ter wereld

Als je maar 1 verzorgingsproduct zou mogen kiezen in de strijd tegen rimpels, dan kan je eigenlijk maar voor 1 soort crème kiezen. En nee, dat is geen promo praatje voor een specifiek merk. Het gaat om producten die een bepaald bewezen ingrediënt hebben. Een bestanddeel dat bewezen ontsierende rimpels en lijntjes op de vlucht jaagt. Lezen dus, komende zaterdag.

Zo, that’s all folks. Geniet van je week. En ik ga mij nu voorbereiden op mijn ‘Home Alone’ feestje!

?Mo

De Sint is ook Forever 39, zo verklapte hij!