WHAT’S UP?

Hi dear, heb je een lekker weekend gehad? Het was koud hè, hoorde ik! Nou, troost je, ook hier was het best ijzig. Er is zelfs in de buurt sneeuw gevallen en dat komt ook niet alle jaren voor. Haha, je zou die Fransen eens moeten meemaken als het iets kouder wordt. Ze kunnen het over niets anders meer hebben en er komen zelfs bivakmutsen te voorschijn. Té hilarisch.

Gelukkig was het zondag alweer een stuk warmer en heb ik zelfs lekker buiten zitten lezen in de zon. Allemaal interessante artikelen over huidverzorging, want daar ben ik dol op. Ik weet steeds meer over écht werkende ingredienten en producten tegen rimpels. Welke kennis ik natuurlijk graag met jullie deel!

Blog

Dan de blog van komende week. Wat kan je allemaal verwachten?

Slechte alcohol in beautyproducten

Wist je dat je goede en slechte alcohol hebt? Nee, ik heb het niet over een wijn die juist wel of niet te drinken is. Het gaat over alcohol in verzorgingsproducten. Bepaalde soorten alcohol, die trouwens veel gebruikt worden, drogen je huid nl. enorm uit. Waardoor je huid er soms slechter aan toe is dan dat je niets zou gebruiken. Lees woensdag meer over dit onderwerp.

Meghan’s inwendige massage

Ja, ik keek ook even verschrikt op toen ik dit bericht in de krant las. Het bleek om een binnenmondige massage te gaan om zo rimpels te lijf te gaan. En “princess to be” Meghan Markle heeft toegegeven dat zij hier fan van is. Serieus! Hier had ik dus nog nooit van gehoord. Reden te meer om mij hier eens in te verdiepen. Hele (knappe) volksstammen blijken aanhanger van deze -best aparte – methode te zijn. In de blog van zaterdag lees je er alles over.

Kortom, genoeg leuks komende dagen bij Forever 39!

Geniet van je week en tot snel.

?Mo