WHAT’S UP?

Hi beauty, hoe was jouw weekend? Dat van ons is weer voorbij gevlogen. Zo waren we uitgenodigd bij vrienden voor een ‘apéro dignatoire’, oftewel een borrel met hapjes. In Frankrijk krijg je dan bijvoorbeeld zalmsandwiches, blini’s (van die kleine poffertjes) met viseitjes en foie gras. Heel iets anders dus dan onze blokjes kaas en worst!

Verder is het centrum van Saint-Tropez omgebouwd tot een kerstdorp. Met bijvoorbeeld een ijsbaan, skihutten waar je glühwein kan drinken en ontelbare kerstlichtjes en kerstbomen. Té snoezig allemaal. Je begrijpt vast dat onze meisjes stonden te springen om dit leuks allemaal van dichtbij te bekijken. Wat we dus ook uitgebreid dit weekend hebben gedaan. Blijft iets aparts, zo’n winter/kerst sfeertje, terwijl het overdag in de zon zo maar 15 graden was.

Blog

En wat staat er verder allemaal op stapel voor de blog deze week?

Ooglidcorrectie

Woensdag verschijnt deel 3 in de serie over de oogliftcorrectie. Cosmetisch arts Annemarie van Rosmalen vertelt je alle ins en outs over het corrigeren van je oogleden in het laatste deel van dit drieluik.

Gemakkelijke kersthapjes

De tijd tikt weg. En voor je het weet is het alweer kerst. Weet jij al wat je eet? No stress, onze huiskok Suus heeft enorm gemakkelijke én smaakvolle kerstgerechtjes voor je bedacht. Het ziet er zóóóó lekker uit, dat ik het niet kon laten om er alvast een foto van te plaatsen. Iets met paprikasoep, een tataki-tonijntorentje en een peer/blauwe kaas/ rauwe ham combi. Yummy! Komende zaterdagmorgen (nog voor het boodschappen doen) krijg je de bijbehorende tekst en uitleg. Lezen dus!

Nou, dan ben je weer een beetje bij. Geniet van je week (laat je niet meeslepen in de kerstgekte!) en tot snel.

?Mo