WHAT’S UP?

Hi gorgeous, hoe gaat het? Alle feestdagen een beetje goed doorgekomen? Ik kan altijd enorm genieten van alle pracht en praal van de maand december. We zijn deze vakantie niet alleen in Barcelona geweest, maar ook in Monaco en Cannes. Wat hebben we genoten van al die lekkere hapjes en drankjes!

Maar aan de andere kant vind ik het ook wel heerlijk als we weer over kunnen tot de orde van de dag. Stiekem hou ik nl. wel van een beetje ritme. ’s Ochtends de kindjes naar school brengen, daarna wandelen of sporten en dan lekker fris een beetje werken. Gevolgd door een gezonde lunch en daarna weer nuttig aan de slag. Zalig, de regelmaat er in! En dit jaar wil ik meer tijd gaan doorbrengen in de prachtige Zuid-Franse natuur. Dus bijvoorbeeld meer de bossen in en het strand opzoeken. Een heerlijk goed voornemen dus!

BLOG

Ja, ja, ook de blog is vanaf vandaag weer terug van vakantie. Dus kan je weer leuke nieuwe artikelen verwachten. Wat heb ik deze week voor je in petto?

GEZONDHEIDSKLINIEK

Toen ik de vorige keer in Nederland was, ben ik op bezoek geweest bij Holland Health Clinic. Zij hebben mij helemaal doorgelicht en daarna mijn gezondheid in kaart gebracht. En een paar verbeterpunten, waarmee ik actief aan de slag kan. Nieuwsgierig? In de blog van woensdag lees je er alles over.

MIJN EINDEJAARSGESPREK

Tja, met wie hou je nou je eindejaarsgesprek als je je eigen tokootje hebt? Lastig toch? Daarom heb ik bedacht dat ik graag jullie feedback wil hebben over de blog. Zaterdag lees je hoe en wat.

Zo, de kop is er weer af. Zet ‘m op deze week en tot snel.

Mo