WHAT’S UP?

Hi beauty, hoe gaat het met je? Ik ben momenteel in Nederland, erg leuk! Het is wel een soort draaimolen qua programma, want ik heb een strakke planning. Zo heb ik al diverse afspraken in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag voor de blog achter de rug. Ik ben bijvoorbeeld langsgeweest bij Coolsculpting Centers voor een heuse vetbevriesbehandeling. Super spannend! Binnenkort meer hierover.

Verder had ik afgelopen weekend een superleuke avond op mijn oude studentenvereniging in Leiden. Heerlijk, om weer even terug te zijn en de sfeer op te snuiven. En zo leuk om met mijn lieve vriendinnen (die ik al eeuwen ken) op die bijzondere plek weer het glas te kunnen heffen. Moet wel eerlijk zeggen dat ik nog steeds een beetje hiervan aan het bijkomen ben, haha! Maar het was het absoluut waard.

Blog

Ook al ben ik op Nederlandse bodem, ’the show must go on’. Dus komen er weer 2 leuke blogs aan deze week. Wat kan je verwachten?

Zonbescherming moet, ook nu!

Het is super belangrijk om je huid te beschermen tegen allerlei soorten straling. Straling veroorzaakt nl. huidveroudering (ieks…). Ja, ook op een sombere winterse dag helaas. Komende woensdag vertellen de experts van de Van Rosmalenkliniek je er alles over.

Eettips Barcelona

Onlangs was ik in Barcelona, echt zo’n leuke stad! En je kan er heerlijk eten. In de blog van komende zaterdag deel ik mijn beste tips met je.

Zo, dan ben je weer een beetje op de hoogte. Geniet van je week!

Mo